Kalınlaştııııııııııııııııııııııııııııııııııııı hmm Laughing
[flash=425,350]http://www.youtube.com/watch/v/r5HQyi_e3rI[/flash]
KaLıNLaŞTııııııııııııııııııııııııııııııııııı ! :D
· 16 Replies · 1.2K views 0 reading
16 Replies
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green
son sahnesi süper ya anahtarla cipsi tutuyo güzel düşünülmüş orası
son sahnesi süper ya anahtarla cipsi tutuyo güzel düşünülmüş orası
gereksiz bir topic bence
gereksiz bir topic bence
pff ne alaka .. reklamı görmeyenler ıcın
bence güsel Mr. Green Mr. Green
ben ılk gordugumde tamamını gorememıstım sadece son bolumde kıza kalınlastı bu kadar oldu dıyoya orayı gordum oha dedım bunudamı gorecektık:..
gereksiz bir topic bence
pff ne alaka .. reklamı görmeyenler ıcın
adam her topice gereksiz diyor zati... Mr. Green
ben ılk gordugumde tamamını gorememıstım sadece son bolumde kıza kalınlastı bu kadar oldu dıyoya orayı gordum oha dedım bunudamı gorecektık:..
zuahha Mr. Green Mr. Green Mr. Green
gereksiz bir topic bence
beğenmediğin ve seni ilgilendirmyen topice girip cevap yazma o zaman konuyu açan adamın boşu boşuna şevkini kırıyosun Question
ilk başta kalınlaştı deyince insanın çok derin düşünmesi gerekiyo yoksa kötü anlamlar çıkıyor :)) Twisted Evil Twisted Evil

ilk başta kalınlaştı deyince insanın çok derin düşünmesi gerekiyo yoksa kötü anlamlar çıkıyor :)) Twisted Evil Twisted Evil
Mr. Green yaw biz dev ekran maç izlerken cıktı ilk kez noldunu şaşırdık son ses headbang2ft9 Laughing
adamın teki öyle anlıyor zati
En çok sevdiğim yeride sakallı bi elemanın yanına gidiyo abi kalınlaştı diyo oda kafa sallıyo ya onaylar gibi zuhauha orda kopuyorum Very Happy
_
_K1nG_TuRk_
⭐ 19y
Very Happy Very Happy
gereksiz bir topic bence
beğenmediğin ve seni ilgilendirmyen topice girip cevap yazma o zaman konuyu açan adamın boşu boşuna şevkini kırıyosun Question[/quot
bu forumda ne zamandan beri insanların fikirleri engelleniyo söyleyemezmiyim bunu kendi görüsüm bu baskası begenebilir lafım mı var onlara
senin fikirlerin başakalrınında süşüncelerini engelliyo sen buraya glip olumsuz yorum yapma bence tavsiye ederim
Log in to write a reply.
Log In