——-
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..

geçen gün yaptırdım ben k.atatürk imzasını ama arkadaşım çizdi fiyatını merak ettim 100 tl demişti 10 cm. 15 cm 150 tl
Dövme günah değilmiydi :D
geçen gün yaptırdım ben k.atatürk imzasını ama arkadaşım çizdi fiyatını merak ettim 100 tl demişti 10 cm. 15 cm 150 tl

ya beyler herşey niyette ve içinde biter bence sonuçta gusul abdesti dediğimiz şey vücudun temiz olması değilmi ? . 15 cm yaptırcam büyük ihtimal birde Koluma Ufck yazdırırım yada Ufuk

Hayır günah değil fakat abdest alınmıyor dövme ile tabi birazda niyet önemli 🍿 , bu arada bende atatürk imzası yaptırmak istiyorum omzuma bilgisi olanlar yardımcı olursa seviniriz. nese:
Hayır günah değil fakat abdest alınmıyor dövme ile tabi birazda niyet önemli 🍿 , bu arada bende atatürk imzası yaptırmak istiyorum omzuma bilgisi olanlar yardımcı olursa seviniriz. nese:
Çokta yanlış söylemişsin günah fakat abdestle hiç bir alakası yok
Çokta yanlış söylemişsin günah fakat abdestle hiç bir alakası yok

dövmenin dinle bağdaşması kadar saçma bir olay olamaz bence.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap