Icerige atla
Extraloob

Kalıcı Dövme Fiyatları

· 53 Yanıt · 303K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
——-
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
53 Yanıt
T
tenpanter ⭐ 17y
Dövmeden anlamam da dün tesadüfen bir paylaşımda şu adama denk gelmiştim.

Yaptığı işler çok hoşuma gitmişti; http://www.facebook.com/beratbumin
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
——
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Collapse
Collapse ⭐ 16y
İlle yapacam diyosan küçük güzel ve anlamlı birşey yaptir sonra pisman olma derim..
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
—-
X
XBosstarix ⭐ 18y
Dövme günah değilmiydi 😄
bluesman
bluesman ⭐ 17y
geçen gün yaptırdım ben k.atatürk imzasını ama arkadaşım çizdi fiyatını merak ettim 100 tl demişti 10 cm. 15 cm 150 tl
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
geçen gün yaptırdım ben k.atatürk imzasını ama arkadaşım çizdi fiyatını merak ettim 100 tl demişti 10 cm. 15 cm 150 tl

cm sine göremi para veriliyor yazılarda bilmıyorumda soru:
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Dövme günah değilmiydi :D

Çok tartışılcak konular varda dinsiz felan derler boşver.

Uzunluğu 15 cm mi ?
X
Xperyon ⭐ 15y

Hayır günah değil fakat abdest alınmıyor dövme ile tabi birazda niyet önemli 🍿 , bu arada bende atatürk imzası yaptırmak istiyorum omzuma bilgisi olanlar yardımcı olursa seviniriz. nese:
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
ben polis olunca sırtıma yaptıracam K.ATATÜRK dövmesi
bluesman
bluesman ⭐ 17y
@cool angel belli başlı dövmelerde(k.atatürk imzası gibi)cm başına fiyat artar.

@Ufck 10 cm yaptırdım ben.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
—-
Z
Zippy ⭐ 15y
ya beyler herşey niyette ve içinde biter bence sonuçta gusul abdesti dediğimiz şey vücudun temiz olması değilmi ? . 15 cm yaptırcam büyük ihtimal birde Koluma Ufck yazdırırım yada Ufuk

Kalıcı dövme deri altına yapılmıyor mu? Ben hint kınası gibi deri üstüne yapılan geçici dövmelerde abdest tutmuyo diye biliyorum.
bluesman
bluesman ⭐ 17y
gerçekte geçici dövmeler abdesti bozuyor kalıcı dövmelerin günah olduğunu söyleyen kişinin zekasından şüphe ederim.
F
frityus ⭐ 17y

Hayır günah değil fakat abdest alınmıyor dövme ile tabi birazda niyet önemli 🍿 , bu arada bende atatürk imzası yaptırmak istiyorum omzuma bilgisi olanlar yardımcı olursa seviniriz. nese:

Çokta yanlış söylemişsin günah fakat abdestle hiç bir alakası yok
Z
Zippy ⭐ 15y

Günah olmasının sebebini bi söyleselerde bizde rahatlasak hep günah-abdest tutmaz diyolardı ama abdest gitti tek dayanak günah oldu.
X
Xperyon ⭐ 15y

Konu kaymasın ama sizin oralarda cami varsa ki mutlaka vardır git oranın hocasına sor günah mı değilmi diye bu söylediğim kesin bilgi açık net ben demiyorum bunu hocalar diyor kafir değil bu adamlar heralde 🍿

-Bu yazdığım diyanetin dediği eğer aksi ise diyanet yalan söylüyor 👍
bluesman
bluesman ⭐ 17y
dövmenin dinle bağdaşması kadar saçma bir olay olamaz bence.
X
Xperyon ⭐ 15y
Güzel açıklamış

dövmenin dinle bağdaşması kadar saçma bir olay olamaz bence.

Nihat hatipoğlunun dediği gibi dövmeyi "Peygamberimiz" yasaklamış doğal olarak din'e bağlanıcak siyasete bağlanmaz heralde 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: