kale savaşları ne zaman gelicek beyler?
kale savaşları ne zaman gelicek beyler?
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
bilmiyoruz bilemeyiz bilinmez(JM bu)
Benım Duymama Göre Yazınmış !! Ama Benım Duymam Bu Yani Baskaları Neler Bilir Bilemem kahvekeyfi
çok erken reklamlarına tanıtımlarına başladılar bu iyi haber değil yaza ancak gelir diye düşünüyorum.
O
OneEyedJack
⭐ 19y
çok erken reklamlarına tanıtımlarına başladılar bu iyi haber değil yaza ancak gelir diye düşünüyorum.
+1
Yaza gelmesi kötü olur ya hem okul bitti lag 2 katuna çıkıcak ooff ooff Evil or Very Mad Evil or Very Mad
neyi kötü yhaw yaza kadr 80 90 lwl full farmlı bi balderim olcak ins sırtım yer geLmicek tabi benim acımdan Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
daha yeni server açıldı 80 olsunlar bakam ondan sonra gelir
T
The_DifferenT
⭐ 19y
neyi kötü yhaw yaza kadr 80 90 lwl full farmlı bi balderim olcak ins sırtım yer geLmicek tabi benim acımdan Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
aynen Twisted Evil Twisted Evil 4ever Blade
F
firewolf92
⭐ 19y
+1
neden milletin mesajlarının altına +1907, +1.. vs şeyler yazıp post kasıyorsun? hiç tasvip etmiyorum Very Happy Very Happy :?!!!
+1
neden milletin mesajlarının altına +1907, +1.. vs şeyler yazıp post kasıyorsun? hiç tasvip etmiyorum Very Happy Very Happy :?!!!
+1907
+1912 Twisted Evil KAHRETSİN YHA NİE BÖLEİS BİS heheh
boş yere post kasmayın kirlilik oluyor beyler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap