Hani Janganda kale savaşlarına kayıt olmak için 5m istiyorya o guild adına mı yoksa birey adına mı yani ben gidip kayıt olsam benim ugildimde savaşa katıla bilir mi? popcorn popcorn popcorn
Kale Savaşları
· 19 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
evt bunu bende çok merak ediyorum bilen yokmu Question
ufff 5m de çokmuş yahu herhafta herhafta para dayanmazki ona Confused
en iyisi para almak kardeş para kasmayla kervanla para yapılmaz ver 15 dolar al 60m tepe tepe kulan
T
The_DifferenT
⭐ 19y
5m sadece kişi için
İyi yanı eziklerin savaşa girmemesi olacak
ancak 5M de az bi para değil ayda 20 M buraya gidecek umarım eski parama kavuşurum geri ark. oyuna doner
ancak 5M de az bi para değil ayda 20 M buraya gidecek umarım eski parama kavuşurum geri ark. oyuna doner
T
The_DifferenT
⭐ 19y
5m sadece kişi için
yok sanırım guild adınaymış Mr. Green
Sanmam 5m guild için çok az bi miktar Eger oyle ise savaşa da ezik girerse bi anlamı kalmaz bari lvl sınırı getirseler bi şekilde eziklerden arındırılsın
T
The_DifferenT
⭐ 19y
O savaşın başlaması için gereken minimum kişi sayısı diye biliyom ben ayda kele içinde olan mı ne 300 sınır degil eğer sınır olsa pek iyi degil ama oda idare eder
O
Old School
⭐ 19y
Guild adına değil araştırdım kaynakları taradım kişilerle görüştüm tek 1 kişi için ama bencede çok pahalı 5m Shocked
peki bu savaşlarda exp kaybedecekmiyiz hiçbilmiyorumda bu kale savaşları konusunu Embarassed
O
Old School
⭐ 19y
peki bu savaşlarda exp kaybedecekmiyiz hiçbilmiyorumda bu kale savaşları konusunu Embarassed
Sen ne biliyorsan bende onu biliyorum kusura bakma joymax sana 5 m veremem Mr. Green
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Doğal oalrak kaybedecektir bi rekabet soz konusu thief - hunter gibi bişi bir nevi ancak %1 bile olmaz bu miktar
Ancak olsada bi sorun olmaz ezikler paso olup lvl duser akılları başına gelir kaleye gelmezler Twisted Evil
Ancak olsada bi sorun olmaz ezikler paso olup lvl duser akılları başına gelir kaleye gelmezler Twisted Evil
bakalım zamanla öğrenicez bu işide
ya sadece bi kereliğine 5m sanırım yoksa paramı dayanır detective
herhalde bir kereliğine her savaşa katılmak için 5m verilir mi?
X
XipeHocter
⭐ 19y
Benim İçin Sorun Değil 60 levelım Almasınlar Sıkıosa Beni Savaşa + Masterım Very Happy HerHalukarda ben Katılcam Very Happy:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D headbang2ft9
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap