i7 2630qm-8gb ram - hd6770m 1 gb gta 5 i low ayarlarda 1366x768 çözünürlükte oynayabilir miyim ?
Kaldırır mı ?
· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Oynarsin buyuk ihtimal.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Kaldırmıyormuş beyler 😄. Açık alanlarda 20 fpslere düşüyor oyun zevki kalmıyor.
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
:!!&%&!
:!!&%&!
Yaralı styleO kadar para verdim 5 fps bile olsa bitircem oyunu ama şöyle en azından bi 30 fps olsaydı ... =(=(=(=(=(=(
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
katılıyorum kasıyor.Bende indirdim i7 aynı şekilde anlam veremedim kasmasına deli oldum
katılıyorum kasıyor.Bende indirdim i7 aynı şekilde anlam veremedim kasmasına deli oldum
Temet Nosce
⭐ 17y
i5 , i7 fark etmez önerilen ekran kartının çekirdek hızı 825mhz daha aşşağısı ekran kartınız varsa boşuna satın almayın zaten
Görüntüyü düşüren yama varmış galiba ona bak bi
Yaralı styleAmd a10-6800k var bende , icinde hd 8670 gpusu var , 250 liraya almistim zamaninda. Hem islemci hem ekran karti gorevi goruyor. (Apu) Hic umudum yoktu ama yukledim calisti gta v sorunsuz bir sekilde. Kasma vs'de yok.
Bir laptopa i7 islemci koyup , sonra niye hd6670 gibi bir ekran karti koyarlar anlamiyorum. Resmen darbogaz yapmak icin yer aramislar. Casper falan mi laptop ?
Bir laptopa i7 islemci koyup , sonra niye hd6670 gibi bir ekran karti koyarlar anlamiyorum. Resmen darbogaz yapmak icin yer aramislar. Casper falan mi laptop ?

full grafik oynayabilir miyim sizce? 55gb falan görünce biraz gözüm korktu, indirmeye kıyamadım

Full grafikte fps 25-30 arasi olur diye düşünüyorum. Ama her türlü oynarsın güzel sistem.
Temet Nosce
⭐ 17y
full grafik oynayabilir miyim sizce? 55gb falan görünce biraz gözüm korktu, indirmeye kıyamadım
High ayarlarda 50+ fps oynarsin.
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
HP zamanında alırken çok araştırmadan aceleye getirmiştim pişmanım.
Amd a10-6800k var bende , icinde hd 8670 gpusu var , 250 liraya almistim zamaninda. Hem islemci hem ekran karti gorevi goruyor. (Apu) Hic umudum yoktu ama yukledim calisti gta v sorunsuz bir sekilde. Kasma vs'de yok.
HP zamanında alırken çok araştırmadan aceleye getirmiştim pişmanım.
GTA 5'i en yüksek grafik ayarlarında oynamak için gerekli sistemin fiyatı aşağı yukarı ne olur?
2000 - 2500 arası bir sistemle oynanır.
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eyvallah.
2000 - 2500 arası bir sistemle oynanır.
Eyvallah.
min ayarlarda 700 mb ram kullanıyor yani çok az fps alırsın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap