Icerige atla
Extraloob

Kaldırır mı ?

· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme
E
i7 2630qm-8gb ram - hd6770m 1 gb gta 5 i low ayarlarda 1366x768 çözünürlükte oynayabilir miyim ?
17 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Oynarsin buyuk ihtimal.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
E
Kaldırmıyormuş beyler 😄. Açık alanlarda 20 fpslere düşüyor oyun zevki kalmıyor.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi

:!!&%&!
Yaralı style
E
O kadar para verdim 5 fps bile olsa bitircem oyunu ama şöyle en azından bi 30 fps olsaydı ... =(=(=(=(=(=(
G
Geunge ⭐ 17y
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi

katılıyorum kasıyor.Bende indirdim i7 aynı şekilde anlam veremedim kasmasına deli oldum
Temet Nosce
i5 , i7 fark etmez önerilen ekran kartının çekirdek hızı 825mhz daha aşşağısı ekran kartınız varsa boşuna satın almayın zaten
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Görüntüyü düşüren yama varmış galiba ona bak bi
Yaralı style
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Amd a10-6800k var bende , icinde hd 8670 gpusu var , 250 liraya almistim zamaninda. Hem islemci hem ekran karti gorevi goruyor. (Apu) Hic umudum yoktu ama yukledim calisti gta v sorunsuz bir sekilde. Kasma vs'de yok.

Bir laptopa i7 islemci koyup , sonra niye hd6670 gibi bir ekran karti koyarlar anlamiyorum. Resmen darbogaz yapmak icin yer aramislar. Casper falan mi laptop ?

sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

full grafik oynayabilir miyim sizce? 55gb falan görünce biraz gözüm korktu, indirmeye kıyamadım
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Full grafikte fps 25-30 arasi olur diye düşünüyorum. Ama her türlü oynarsın güzel sistem.
Temet Nosce

full grafik oynayabilir miyim sizce? 55gb falan görünce biraz gözüm korktu, indirmeye kıyamadım

High ayarlarda 50+ fps oynarsin.
E
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Amd a10-6800k var bende , icinde hd 8670 gpusu var , 250 liraya almistim zamaninda. Hem islemci hem ekran karti gorevi goruyor. (Apu) Hic umudum yoktu ama yukledim calisti gta v sorunsuz bir sekilde. Kasma vs'de yok.

Bir laptopa i7 islemci koyup , sonra niye hd6670 gibi bir ekran karti koyarlar anlamiyorum. Resmen darbogaz yapmak icin yer aramislar. Casper falan mi laptop ?

HP zamanında alırken çok araştırmadan aceleye getirmiştim pişmanım.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
GTA 5'i en yüksek grafik ayarlarında oynamak için gerekli sistemin fiyatı aşağı yukarı ne olur?
Collapse
Collapse ⭐ 16y
2000 - 2500 arası bir sistemle oynanır.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
2000 - 2500 arası bir sistemle oynanır.

Eyvallah.
F
furious1 ⭐ 16y
min ayarlarda 700 mb ram kullanıyor yani çok az fps alırsın

Yanıt yazmak için giriş yapın.