Başlıkta dediğim gibi kalablık bi yere gidince oyundan atıyor ve sistem bilgilerimin yazdıgı bir hata veriyor hatayı silkroada bildirmek istiyor musunuz diyor bilgisayara format attım yine değişmedi nasıl kurtulucam bu beladan yardım lütfen summer7:
Kalabalık yerlerde oyundan atıyor yardım lütfen
· 8 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Başlıkta dediğim gibi kalablık bi yere gidince oyundan atıyor ve sistem bilgilerimin yazdıgı bir hata veriyor hatayı silkroada bildirmek istiyor musunuz diyor bilgisayara format attım yine değişmedi nasıl kurtulucam bu beladan yardım lütfen summer7:
Ekran kartını güncellemen gerekiyor . Ekran kartı modelinin en yeni versiyonunu ve dirextc güncellemen gerekiyor.Arama motorlarından aratıp kolaylıkla bulabilirsin.
Ekran kartı modelini bilmiyorsan;
Başlat>Çalıştır>dxdiag yaz enterla> Evet>Gelen pencerede yukarda 3. sırada Ekran var orada ekran kartı modeli ve sürümü var.
Saygılarla.
burayı eksiksiz yap sorun kalmaz ; viewtopic.php?f=280&t=56538
saolun deneyecegim 😊
pc kasıyor ve dayanamıyor 😄 ekran kartı +directx güncel kur tamamdır..
pc nin değerleri düşükse o normaldir netin hızınıda kaldırmayabilir benmde başıma çok geliyo ordan biliyom pc nin değerlerini durumun iyiyse performansı artır değilse allah yardımcın olsun:)
pc nin değerleri düşükse o normaldir netin hızınıda kaldırmayabilir benmde başıma çok geliyo ordan biliyom pc nin değerlerini durumun iyiyse performansı artır değilse allah yardımcın olsun:)
😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap