Icerige atla
Extraloob

kafayı yemek üzereyim

· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme
G
gorkem8181 OP ⭐ 16y
anlamadığım bi şekilde pc kasmaya başladı görev yöneticisini açtım 10-15 tane shdll.exe diye birsey var hepsını işlemi sonlandır yaptım 5dakka sonra yine türüyorlar bu neyin nesi akşam akşam sick1

Ayrıca fare imlecinin yanında sürekli yükleniyor simgesi dönüyor summer4:
11 Yanıt
C
Cryolite ⭐ 19y
http://www.greatis.com/appdata/d/s/shdll.exe.htm

kendileri bir trojan olmakla beraber en kısa zamanda kaldırılmaları tavsiye edilir 😜

AVG indirip silmeyi deneyebilirsin. başka bir fikrim yok
W
Warrison1 ⭐ 16y
kullandığın virüs programıyla bir genel tarama yap, virüsleri temizle, olmaz ise onarma veya format at.
G
gorkem8181 OP ⭐ 16y
eyvah eyvah 2gün önce kafam bozuldu sildim virüs programını şuan pcyi koruyan bir program yok bana link verebilirmisiniz indirmeye başlıyım hemen pray:
B
Formad nod32 ... 👍
G
gorkem8181 OP ⭐ 16y
yokmu bana verebilceğiniz bir link?
W
Warrison1 ⭐ 16y
surprised1 virüs programınımı sildin 😜 , avast veya antivir indir, tarama yap ve hemen format at. Kendi sitelerinde download linklerini bulabilirsin.
G
gorkem8181 OP ⭐ 16y
surprised1 virüs programınımı sildin 😜 , avast veya antivir indir, tarama yap ve hemen format at. Kendi sitelerinde download linklerini bulabilirsin.

teşekkürler evet bi anlın sinir yaptım sildim 2gün oldu.

Bi sorum daha olcak son sürekli uyarı veriyor win7 orjinal yüklesen daha iyi olur gibisinden bu uyarıyı nasıl kaldırcam bunu vermiyordu rahattım yaw 🙄
W
Warrison1 ⭐ 16y

teşekkürler evet bi anlın sinir yaptım sildim 2gün oldu.

Bi sorum daha olcak son sürekli uyarı veriyor win7 orjinal yüklesen daha iyi olur gibisinden bu uyarıyı nasıl kaldırcam bunu vermiyordu rahattım yaw 🙄

büyük ihtimal win7 korsan kullanıyorsun^^, o uyarıyı engelleyemessin zaten 😜,
H
Benim pcdede 5-6 scvhost.exe var trojan mıdır yada başka bir şey?
C
Cryolite ⭐ 19y
onlar sistemin gerek duyduğu şeyler, dokunma 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: