Beyler 3 gündür düşünüyorum çok kararsız kaldım Sizce beyaz samsung note 2 mi yoksa siyah galaxy s4 mü helpp fear1
Kafamda deli sorular
· 25 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
iphone 5
Bu mesaj favretto rumuzlu uyeden alinti yapildi
bugün note2si olan arkadaş dedi iphone 5 al diye nedenini bilmiyorum ama ip5 dedi 😄
iphone 5
bugün note2si olan arkadaş dedi iphone 5 al diye nedenini bilmiyorum ama ip5 dedi 😄
xperia Z

Kolayca çözemiyorum
Special thx to FlexiDetaylar için art arda izlenmesi önerilir.
Kalkandelen
⭐ 17y
s4 al bence yada sony z
Temet Nosce
⭐ 17y
Xperia Z
xperia ne, HELE iphone 5 ne la?
kalem istiyorsan note2, yoksa s4
kalem istiyorsan note2, yoksa s4

Herkeste var ben farklı olayım diyenlere kıl oluyorum amaç ne ihtiyacını gidermekmi hava yapmak mı?
[
[GM] Essence
⭐ 17y
kalem istiyorsan note 2 istemiyorsan xperia z derim ben
en hoşuma giden yanı menülerin üzerine gelince kalem ile dokundurmadan mouse ile üzerine gelince olduğu gibi aşağı açılma özelliği var
yakın zamanda xperia z'ye android 4.2 ekrandaki siyah renk sorunu(gri gibi görünüyor tuhaf biraz) çözülecek, kamera gece modu iyileştirilmesi yapılacak
en hoşuma giden yanı menülerin üzerine gelince kalem ile dokundurmadan mouse ile üzerine gelince olduğu gibi aşağı açılma özelliği var
yakın zamanda xperia z'ye android 4.2 ekrandaki siyah renk sorunu(gri gibi görünüyor tuhaf biraz) çözülecek, kamera gece modu iyileştirilmesi yapılacak
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
nasıl bağladın anlayamadım. ben de herkesin elinde olan telefonlardan birine sahip olmama rağmen herkesin elinde olmayan bir şeyi kullanmayı tercih ederim ama artık mümkün değil çünkü çok fazla insan var ve herkes akıllı telefon kullanıyor neredeyse.
Herkeste var ben farklı olayım diyenlere kıl oluyorum amaç ne ihtiyacını gidermekmi hava yapmak mı?
nasıl bağladın anlayamadım. ben de herkesin elinde olan telefonlardan birine sahip olmama rağmen herkesin elinde olmayan bir şeyi kullanmayı tercih ederim ama artık mümkün değil çünkü çok fazla insan var ve herkes akıllı telefon kullanıyor neredeyse.

S4 al hiç düşünme.
S4.
al s4 bak keyfine 😁
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
S4 ün 2. elleri ne kdr ?
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
makara:
S4 ün 2. elleri ne kdr ?
makara:
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
hacım yeni çıktı tamam da satıyorlardır yani 2. elini 😊 meraktan
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildiS4 ün 2. elleri ne kdr ?
makara:
[
[GM] Essence
⭐ 17y
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
http://www.sahibinden.com/cep-telefonu- ... /ikinci-el
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildiS4 ün 2. elleri ne kdr ?
makara:
http://www.sahibinden.com/cep-telefonu- ... /ikinci-el
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şöyle bağladım herkeste s4 var diye xperia ya yönelenler? Herkes aynı telefonu kullanabilir ama herkes aynı şekilde kullanmıyor ihtiyaçlar farklı android alıp normal telefondan farksız kullananlar da var.
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildiHerkeste var ben farklı olayım diyenlere kıl oluyorum amaç ne ihtiyacını gidermekmi hava yapmak mı?
Şöyle bağladım herkeste s4 var diye xperia ya yönelenler? Herkes aynı telefonu kullanabilir ama herkes aynı şekilde kullanmıyor ihtiyaçlar farklı android alıp normal telefondan farksız kullananlar da var.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap