Size danısmak istedım 69 lvl nukerı bırakıp yenı car actım sizde lvl 69 car bırakılırmı nuker ama Sad
Kafam karısık
· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
80 level, farm ve seti (alchemy) tamamlanmış bir char bırakılıyorsa bu hayli hayli bırakılır lakin yeni server'a geçme şartıyla. Wink
80 level, farm ve akademisini tamamlanmış bir char bırakılıyorsa bu hayli hayli bırakılır lakin yeni server'a geçme şartıyla. Wink
Hayır sorun sp kasmak sıkılıyorum sence bırakmamalımıyım Neutral
Konu yanlış yerde sanki...
Charı bırakmayı düşündüğüne göre zevk almıyosun?
zevk almadığına göre aç yeni char zevk almadıktan sonra oynamanın ne anlamı kalırki?
zevk almadığına göre aç yeni char zevk almadıktan sonra oynamanın ne anlamı kalırki?
Konu yanlış yerde sanki...
Benim sizden öğrenmek istedıgım nukerlerınde gelecegi varmI!
L
L_e_g_e_n_D
⭐ 19y
Nukerin geleceği tabiki var ama bu charın itemlerine ve skilleirne bakar bence bırakma 69 lv kadar kendin kastıysan 0 başlamak daha kötü yani o charında yaptığın şeyleri belli bi zmn yeni charında yapamıcaksın bence bi düşün derim ... extraokk
Nukerin geleceği tabiki var ama bu charın itemlerine ve skilleirne bakar bence bırakma 69 lv kadar kendin kastıysan 0 başlamak daha kötü yani o charında yaptığın şeyleri belli bi zmn yeni charında yapamıcaksın bence bi düşün derim ... extraokk
Teşekkür ederim lvl 1den beri ben kasıyorum!
80 level, farm ve akademisini tamamlanmış bir char bırakılıyorsa bu hayli hayli bırakılır lakin yeni server'a geçme şartıyla. Wink
Baştan başlayınca bu level'a kadar gelince tekrar mı sıfırdan bir char açacaksın? Sonuçta gene SP'ye ihtiyacın olacak. Wink Devam devam. Wink
Baştan başlayınca bu level'a kadar gelince tekrar mı sıfırdan bir char açacaksın? Sonuçta gene SP'ye ihtiyacın olacak. Wink Devam devam. Wink
Teşekkür ederim! Bana Umut verdınız extraokk
Ne yaptık yahu lafı bile olmaz. Very Happy Very Happy
Ne yaptık yahu lafı bile olmaz. Very Happy Very Happy
Dedim kafamn karışıktı bide 69 lukta silk yok :S yenı actıgıma 100 silk altık tüh gitti silk Neutral
senin char zaten kendimi bildim bileli 69 lvl Very Happy
Twisted Evil Twisted Evil
evet yha ne zamndır ole o ^^
evet yha ne zamndır ole o ^^
Bence bırakılmaz nuker kötü bir build diil ilerde meletir yani Very Happy
senin char zaten kendimi bildim bileli 69 lvl Very Happy
Oynamadıgım için ama başladım Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap