Bugüne kadar kadınların kalbini çalmakta esprili erkeklerin çok daha başarılı olduğu görüldü. Türkiye’de de ünlü komedyenler, aşk dünyasında en gıpta edilen kişiler arasında yer alıyor. Peki ama kadınlar niçin komik erkekleri tercih ediyor?
İşte bunun bilimsel cevabı da ortaya çıktı: Araştırmaya göre kadınların çoğu kendi tercihlerine güvenemiyor. Bu yüzden erkeğin diğer kadınlara nasıl davrandığını inceliyor. Erkek çevresindeki kadınları güldürerek mutlu edebiliyorsa tercih sebebi oluyor
Kadınlar neden komik erkek seçer?
· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Mr. Green
komik erkek = BEN Mr. Green Mr. Green
bilimsel açıklama şahsen beni tatmin etmedi ama idare eder
komik erkek = BEN Mr. Green Mr. Green
bilimsel açıklama şahsen beni tatmin etmedi ama idare eder
komik erkek özgür erkektir, komik erkek karizmatik erkektir, komik erkek bilgili erkektir, komik erkek entellektüel erkektir extrabeer
U
Unstopable
⭐ 19y
komik erkek özgür erkektir, komik erkek karizmatik erkektir, komik erkek bilgili erkektir, komik erkek entellektüel erkektir extrabeer
+ komik erkek şaklaban erkektir. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
cok güzel bir yorum
kızların erkekleri seçmesinde ya çok makara birisi olacaksın yada her davranısla çevrendikileri kendine hayran bırakacaksın dediğim iki şeyde doğuştan geliyor ne yazık ki
N
NephilimAngel
⭐ 19y
+ komik erkek şaklaban erkektir. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
erkek dedigin birand gibi dir VeR anladı onu unstoplee yani
U
Unstopable
⭐ 19y
azuauhaha neymiş bu birant beaaa Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
U
Unstopable
⭐ 19y
kıskandım valla Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green mucX
komik erkeğin çevresi geniş arkadaş ortamı kaliteli olur o yüzden kızlar öyle erkekleri seçer Wink
komik erkeğin çevresi geniş arkadaş ortamı kaliteli olur o yüzden kızlar öyle erkekleri seçer Wink
sadece komik erkeklerin değil kültür seviyesi yükseklerinde ortamı kaliteli olur ama çevresi geniş olabilirmi bilmem Cool
güzel araştırma santam
aynen katılıyorum + cevre buyuk faktor ve iletisim Very Happy
[ek #12654]
kadınlar komik erkekleri seçıosa bizim evde şimdiye kadar 5-6 tane harem olmalıydı Rolling Eyes :?!!! santam
komik olmakla yavşamak arasında çok fark var. kimisi kendisini komik sanar ama kızlar onu yavşıyor diye komik bulur ( yani şebek gibi)
kaliteli espri yaparsın. ayrıca genelde kızlar utanmayan, kendine güvenen erkeklerden çok hoşlanır... haberiniz ola Twisted Evil
kaliteli espri yaparsın. ayrıca genelde kızlar utanmayan, kendine güvenen erkeklerden çok hoşlanır... haberiniz ola Twisted Evil
komik olmakla yavşamak arasında çok fark var. kimisi kendisini komik sanar ama kızlar onu yavşıyor diye komik bulur ( yani şebek gibi)
kızlar kendilerine yakın olan örnek toplar gibi Mr. Green
kızlar kendilerine yakın olan örnek toplar gibi Mr. Green
valla haklısın Twisted Evil bi top var okulda kızlar etrafında dönüyorlar Twisted Evil belkide korkmadıklarındandır Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap