Icerige atla
Extraloob

Kaçırmayın :)

· 56 Yanıt · 3.9K görüntüleme
W
washburn OP ⭐ 17y
Arkadaşlar biz oasis serverinde arkadaşlarla plan yaptık char kasıcaz pt halinde 110 a kadar çıkıcaz şimdi 2 ay sp farm yapıcaz ong'larda 81 wizard ve 101 int bow botta kasıcak 4 yeni char açtık 101 den sonra pt halinde kasılcak şekilde bufferi attackeri ayarlı bize sadece 1 tane wizz attacker lazım . 60dan sonra 110 bowla 110 wiz kasıcak 101 den sonra pt yapıcaz. Dediğim gibi bize 1 attacker lazım aradığım düzgün , kişilikli serverler dolduktan sonra pre sini silk'ini gold'unu çekebilecek + wizard kasıcak biri lazım , iletişime benle geçebilirsiniz , ben karar vereceğim. + olarak kendi pc sinde 7/24 charını açabilecek . Bu kurallara uyarım diyenler pm atsın , saygılar. 😎

Sizin çıkarınız 110a kadar free pt mizde olmak 😉
56 Yanıt
W
washburn OP ⭐ 17y
Tam anlatamamış olabilirim , sorularınızı sorun cevaplarım
A
Adith ⭐ 18y
Ne zaman basliycaksınız farma ?Ona göre gelebilirim.
W
washburn OP ⭐ 17y

Başladık , 30 olduk dlvl yaptık şuan 22-24-25 lvllerdeyiz gelmek istersen hızlı düşünmen lazım 😊
X
Xanthos ⭐ 19y
SweeTChieF ftw diyorsun yani ?
A
Adith ⭐ 18y

Başladık , 30 olduk dlvl yaptık şuan 22-24-25 lvllerdeyiz gelmek istersen hızlı düşünmen lazım :)

Sizden geride kalmışım ama indiriyorum oyunu bu akşam girerim. 👍
W
washburn OP ⭐ 17y
SweeTChieF ftw diyorsun yani ?

ortalıkta hack felan yok yanlış yargılama sadece wizz attacker lazım biz 101 den sonrasına . 101e kadarda bizle kasılcaz bize pre çeksin demiyorum , kendi charının presini goldunu çeksin aramızda yeri olur , yanlış birşey yapmadım umarım
W
washburn OP ⭐ 17y

Başladık , 30 olduk dlvl yaptık şuan 22-24-25 lvllerdeyiz gelmek istersen hızlı düşünmen lazım :)

Sizden geride kalmışım ama indiriyorum oyunu bu akşam girerim. 👍

Dediğim kuralları içeriyorsan , durma 😘
X
Xanthos ⭐ 19y
Benim kitabımda bir kez yoldan çıkan hep çıkabilir.Hatasını telafi etmedikten sonra da o adamdan hayır gelmez.
W
washburn OP ⭐ 17y
Benim kitabımda bir kez yoldan çıkan hep çıkabilir.Hatasını telafi etmedikten sonra da o adamdan hayır gelmez.

Denemelik gelebilirsin zararı olmaz heralde sadece yapıcağın wizz açmak ve kasılmak. Server dolunca pre gold çekmek . bitti 101den sonra pt kuracağız hep baştan gidelim istiyoruz pt ye yabancı adam almak yerine baştan aynı pt gitmek daha güzel olur bence
A
Adith ⭐ 18y

Hayırdır Adem abi,hack gibi olaylarımı var bu arkadaşın ?
W
washburn OP ⭐ 17y

Önceden damarıma basan bir kişi için olmuştu baya zaman geçmişti ama şimdiki olayımda sizden hiçbir isteğim yok herhangi
X
Xanthos ⭐ 19y

bilmem. var mı sence 😊 yeni hesaplar açmak insanın ismini temizlemez ki 😊

ben bu sitedeyken, bu hafıza bendeyken ... summer6:
W
washburn OP ⭐ 17y

bilmem. var mı sence 😊 yeni hesaplar açmak insanın ismini temizlemez ki 😊

ben bu sitedeyken, bu hafıza bendeyken ... summer6:

Yapmayın ama bu dediğimde kötü niyet nerde pray:
X
Xanthos ⭐ 19y
telefonu verdin mi karakterini çaldığın çocuğa??
W
washburn OP ⭐ 17y
telefonu verdin mi karakterini çaldığın çocuğa??

Hayır , saklamıyorum oldu olayım . ne desen haklısın , tamam . ama bu olayımda kendime çıkarım yok
N
Ben 83 lwl glavieyim full 7/24 bota koyabiliyorum silk+gold çekiyorum yer varsa gelebilirim bende siz 80lwl olunca 🍺
W
washburn OP ⭐ 17y
Ben 83 lwl glavieyim full 7/24 bota koyabiliyorum silk+gold çekiyorum yer varsa gelebilirim bende siz 80lwl olunca 🍺

Bro tabiki gelmeni isterim ama tek açık wizz attacker summer6:
N
Peki 😢 kolay gelsin size 🙄
W
washburn OP ⭐ 17y
Peki 😢 kolay gelsin size 🙄

Sağol kardeşim 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: