Arkadaşlar biz oasis serverinde arkadaşlarla plan yaptık char kasıcaz pt halinde 110 a kadar çıkıcaz şimdi 2 ay sp farm yapıcaz ong'larda 81 wizard ve 101 int bow botta kasıcak 4 yeni char açtık 101 den sonra pt halinde kasılcak şekilde bufferi attackeri ayarlı bize sadece 1 tane wizz attacker lazım . 60dan sonra 110 bowla 110 wiz kasıcak 101 den sonra pt yapıcaz. Dediğim gibi bize 1 attacker lazım aradığım düzgün , kişilikli serverler dolduktan sonra pre sini silk'ini gold'unu çekebilecek + wizard kasıcak biri lazım , iletişime benle geçebilirsiniz , ben karar vereceğim. + olarak kendi pc sinde 7/24 charını açabilecek . Bu kurallara uyarım diyenler pm atsın , saygılar. 😎
Sizin çıkarınız 110a kadar free pt mizde olmak 😉
Kaçırmayın :)
· 56 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
56 Yanıt
Tam anlatamamış olabilirim , sorularınızı sorun cevaplarım
Ne zaman basliycaksınız farma ?Ona göre gelebilirim.
Başladık , 30 olduk dlvl yaptık şuan 22-24-25 lvllerdeyiz gelmek istersen hızlı düşünmen lazım 😊
SweeTChieF ftw diyorsun yani ?
Başladık , 30 olduk dlvl yaptık şuan 22-24-25 lvllerdeyiz gelmek istersen hızlı düşünmen lazım :)
Sizden geride kalmışım ama indiriyorum oyunu bu akşam girerim. 👍
SweeTChieF ftw diyorsun yani ?
ortalıkta hack felan yok yanlış yargılama sadece wizz attacker lazım biz 101 den sonrasına . 101e kadarda bizle kasılcaz bize pre çeksin demiyorum , kendi charının presini goldunu çeksin aramızda yeri olur , yanlış birşey yapmadım umarım
Başladık , 30 olduk dlvl yaptık şuan 22-24-25 lvllerdeyiz gelmek istersen hızlı düşünmen lazım :)
Sizden geride kalmışım ama indiriyorum oyunu bu akşam girerim. 👍
Dediğim kuralları içeriyorsan , durma 😘
Benim kitabımda bir kez yoldan çıkan hep çıkabilir.Hatasını telafi etmedikten sonra da o adamdan hayır gelmez.
Benim kitabımda bir kez yoldan çıkan hep çıkabilir.Hatasını telafi etmedikten sonra da o adamdan hayır gelmez.
Denemelik gelebilirsin zararı olmaz heralde sadece yapıcağın wizz açmak ve kasılmak. Server dolunca pre gold çekmek . bitti 101den sonra pt kuracağız hep baştan gidelim istiyoruz pt ye yabancı adam almak yerine baştan aynı pt gitmek daha güzel olur bence
Hayırdır Adem abi,hack gibi olaylarımı var bu arkadaşın ?
Önceden damarıma basan bir kişi için olmuştu baya zaman geçmişti ama şimdiki olayımda sizden hiçbir isteğim yok herhangi
bilmem. var mı sence 😊 yeni hesaplar açmak insanın ismini temizlemez ki 😊Benim kitabımda bir kez yoldan çıkan hep çıkabilir.Hatasını telafi etmedikten sonra da o adamdan hayır gelmez.
ben bu sitedeyken, bu hafıza bendeyken ... summer6:
bilmem. var mı sence 😊 yeni hesaplar açmak insanın ismini temizlemez ki 😊Benim kitabımda bir kez yoldan çıkan hep çıkabilir.Hatasını telafi etmedikten sonra da o adamdan hayır gelmez.
ben bu sitedeyken, bu hafıza bendeyken ... summer6:
Yapmayın ama bu dediğimde kötü niyet nerde pray:
telefonu verdin mi karakterini çaldığın çocuğa??
telefonu verdin mi karakterini çaldığın çocuğa??
Hayır , saklamıyorum oldu olayım . ne desen haklısın , tamam . ama bu olayımda kendime çıkarım yok
N
NightStalker
⭐ 19y
Ben 83 lwl glavieyim full 7/24 bota koyabiliyorum silk+gold çekiyorum yer varsa gelebilirim bende siz 80lwl olunca 🍺
Ben 83 lwl glavieyim full 7/24 bota koyabiliyorum silk+gold çekiyorum yer varsa gelebilirim bende siz 80lwl olunca 🍺
Bro tabiki gelmeni isterim ama tek açık wizz attacker summer6:
N
NightStalker
⭐ 19y
Peki 😢 kolay gelsin size 🙄
Peki 😢 kolay gelsin size 🙄
Sağol kardeşim 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap