Icerige atla
Extraloob

Kaç char açık?

· 27 Yanıt · 2.7K görüntüleme
S
SURGEON OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

resimde kaç char açık :?!!
27 Yanıt
M
MoonLife ⭐ 19y
15 😄
B
Beijo ⭐ 19y
buna ram dayanmaz... 😱
S
SURGEON OP ⭐ 19y
buda ram li ss

- Resim Silinmiş.
X
Xanthos ⭐ 19y
gözünü sevdiğimin 8 gb ram'i 😈 😈 😁

süppo Serkan ?!!!!!!!
D
DnA ⭐ 19y
🙄 😢 😐
S
Stephanos ⭐ 19y
Benim Bilgisayarın 8 katı 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
özel alanda yorumlamıştık zati bir de burada yazalım hacım, adamın makina tek başına bir internet cafe resmen 1-2 aya kadar bende geliyorum 10 char ile 😈 😁
T
tmm bende ark. bi ss istiyim o zmn onun pc ile kağışacak var mı bilmiyom hiç bi kulandıgı parça piyasada satılmıyo ^^ hepsi onumuzdeki yıllrda piyasaya çıakcak olan parçalar test için ona gondermişler bakam zorluyalım sınırları 😊
X
Xanthos ⭐ 19y
tmm bende ark. bi ss istiyim o zmn onun pc ile kağışacak var mı bilmiyom hiç bi kulandıgı parça piyasada satılmıyo ^^ hepsi onumuzdeki yıllrda piyasaya çıakcak olan parçalar test için ona gondermişler bakam zorluyalım sınırları :)

hadi bakalım, hanginizinki daha uzağa gidicek? yarıştırın bakam 😁 😁
D
DoNJuaN ⭐ 19y
acar ama en fazla kacıyla oynarki 😉
T
acar ama en fazla kacıyla oynarki ;)

aynen bende onu rosacaktım bunların hepsi oyunda kasıyomu yoksa sadece client açıp bırakmış mı kasması imkansız gibi bişi yaw ne ram ne ekran kartı dayanır buna direk çöker pc 😊

tmm bende ark. bi ss istiyim o zmn onun pc ile kağışacak var mı bilmiyom hiç bi kulandıgı parça piyasada satılmıyo ^^ hepsi onumuzdeki yıllrda piyasaya çıakcak olan parçalar test için ona gondermişler bakam zorluyalım sınırları :)

hadi bakalım, hanginizinki daha uzağa gidicek? yarıştırın bakam 😁 😁

hehehehehe yok be ark yazdım şimdi dedim birisi 15 client çamış cvp bende açarımda 8 tane açıp oyuna girdim 9. da yazacak id pas yok dedi 😊 şimdi sadece client açıksa kolay da hepsiyle oyuna girmek zor iş 😊
X
Xanthos ⭐ 19y

o charlardan 4 üne birden return çeksem bişey olmaz.zaten 8 tanes minide bile değil. 4 tane stall charı. 5 tane kasılan var. 6 charda kasıyor. artıkın gerisini sen hesap eyle
T
bu arada benim kendi rekorum 3 😊
3 kere açtım 4. de boooom 😁
S
SURGEON OP ⭐ 19y

o charlardan 4 üne birden return çeksem bişey olmaz.zaten 8 tanes minide bile değil. 4 tane stall charı. 5 tane kasılan var. 6 charda kasıyor. artıkın gerisini sen hesap eyle

ATP gerekli cevabı vermiş yerime. ben bu cevabı nowayout özelde vermiştim. :?!
S
SURGEON OP ⭐ 19y
eğer sistamim merak edenler varsa yazayım.

Quad 6600 4 çeğirdekli işlemci (İNTEL)
zotac 88600 gt amp ekran kartı
4x2 gb A-Data 800mhz ram
ve gigabyte ankartı(pekuçuk bişey deil)
tabiki 64 bit xp (ingilizce)
T
Torquel ⭐ 19y
Uhhhh........Nazar deymesin.Ben bir fake var sandım 1 char acık diyicektim ama helal olsun valla.Benim hafıza ztn kotudur,bunları hiç hatırlayamam hangi char hangisi.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
süper yaw 😊
E
EFENDYY ⭐ 19y
HACım bune yaw malaşlah ben hera dan KsKLee tabi banlandı:D
S
SURGEON OP ⭐ 19y
ksklee nasıl banlandın yaw. ne güzel kasıyordun hızlı hızlı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: