Icerige atla
Extraloob

K0R£ yeni Uptade 4 yeni pet

· 18 Yanıt · 4.3K görüntüleme
H
HeLL_SpY OP ⭐ 19y
Petler Item Mall aracılığı ile alınmaktadırlar.
Bu petler (tilki haricinde) daha önce Pk2 yolu ile bulunmuştular. Şuan ise gelmiş olmalılar. Geçenlerde girip bi kontrol ettim yoklardı umarım en yakın zamanda gelirler.

İlk 2 Petimiz Tilki ve Peri.
-Resim Silinmiş.
Peri; Maymun, Tavşan, Sincap, Domuz, Kedi gibi petlerle aynı işlevi göstermektedir. (Toplayıcı.)
Tilki; Kurt, Penguen ve Kuş ile aynı işlevi görmektedir. (Saldırır.)

Diğer 2 Petimiz ise Geyik ve Scarab.
-Resim Silinmiş.
Geyik; Deve, Öküz, Gergedan, Fil gibi diğer Kervan taşıyıcıları ile aynı işlevi görür. (Kervan Taşıyıcısı.)
Scarab; At, Kaplan, Deve kuşu gibi diğer ulaşım petleriyle aynı işlevi görür. (Normal Taşıyıcı.)

Pk2 yoluyla bulunan bir şey daha var artı olarak onuda eklemeden geçmeyeyim dedim.

Pet Skill Scroll'u:
-Resim Silinmiş.
3 Dakika gibi bir süre için petinize elementel bir attack formu verir. (Cold, Fire, Lightning.)
Bilin ki Kore bizden daha ileride yani Koreye gelen şeyler belirli bir süre ardından bize de gelicek.

extrabeer headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9

headbang2ft9 Idea YORUM LÜTFEN Idea headbang2ft9
18 Yanıt
M
Mighty ⭐ 19y
peri çok şekil gelirse ilk alacağım şey olur detective
D
Dampyre ⭐ 19y
Peri ve Tilki çok güzelmiş..
Scrab ı hiç beğenmedim
H
HeLL_SpY OP ⭐ 19y
Bencede tilki ve peri hoş gibi duruyo ama
scarab ne o öyle tövbe estagfurullah bi şekil bişey
3
3nToX ⭐ 19y
peri manyak duruyo + tilkide

saol yaa bence sende haber editörlüğüne başvur
B
bannedddd ⭐ 19y

Peri ve Tilki çok güzelmiş..
Scrab ı hiç beğenmedim

+666 Twisted Evil
J
JimCarrey ⭐ 19y
Bunlar gelse nolucak yha europa geldi oyunun tadı kaçtı Confused dw de tiflik yapırorum europa kapının önüne mayın gibi bişi yapıyo ben göremiyorum çıkar çıkmaz ölüyon Confused saçma çok Neutral Neutral oyunun için eettiler Mad
T

Bunlar gelse nolucak yha europa geldi oyunun tadı kaçtı Confused dw de tiflik yapırorum europa kapının önüne mayın gibi bişi yapıyo ben göremiyorum çıkar çıkmaz ölüyon Confused saçma çok Neutral Neutral oyunun için eettiler Mad

fire trap Twisted Evil

Bende tilki harici digerleri guzel degil ama sonuçta hepsi para tuzağı su scrab mı ne o dediğinizde gergedan böceği Mr. Green
B
balrog ⭐ 19y
Skarabe eski Mısır’daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda, üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır:

Ra’nın “khepre” şeklini temsil eden kullanımlarında kozmik evrenin meydana getirilişini simgeler. Bu böceğin üreme biçimi, kendi kendini doğuran, daha doğrusu kendi kendinin nedeni olan yaratıcı güç “Phtha”nın evrendeki kozmik nesneleri şekillendirerek oluşturmasını temsil eder. Burada söz konusu olan güç, yoktan var eden değil, “var edilen”i biçimlendiren bir güçtür. Mısır’ın hiyeroglif yazısında “olmak”, daha doğrusu “verilen biçimi alarak varlık haline dönüşmek” anlamına gelen “hpr” ya da “kheper” fiili ayakları açık bir skarabe ile yazılır. İlah Khepra’nın adı da bu fiilden türemiştir.
Güneş ile birlikte kullanımlarında, Güneş sistemi’nin kendisine yaşam veren, kendisini yöneten Sirius Sistemi ile ilişkisini simgeler. Böceğin yumurtalarını koyduğu ve itme gücüyle yuvarladığı küre, kozmozda bir güçle yuvarlanıp giden bir ateş küresi olan ve tohumlarını Sirius’ten alan Güneş’i simgeler. [1] Sembolün bu anlamdaki kullanımında, sembole genellikle Güneş’i simgeleyen bir diskin eşlik ettiği görülür.
Ölüm ve ölüm-ötesi konularıyla ilgili olarak kullanımında ise reenkarnasyonu simgelemek üzere kullanılırdı. Bununla birlikte skarabenin eski Mısır’da aynı zamanda bir tür muska olarak da kullanıldığı bilinmektedir.
alıntıdır
ve skarabe bocegı aynı zamanda uzak doguda ugurlu sayılır ve cok kıymetlıdır nadır bulunan bazı turlerını 10 bın -100 bın dolara arasında satıldını duymusdum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
muhteşem haber çok teşekkürler ilgine ve bu süper çalışmana, haber editorü mü ne yapsak seni acep Exclamation

peri ve tilki cidden harika oyun çok tatlı oluyorda böyle çok geç çıkartmaları üzücü oluyor Twisted Evil
H
HeLL_SpY OP ⭐ 19y

muhteşem haber çok teşekkürler ilgine ve bu süper çalışmana, haber editorü mü ne yapsak seni acep Exclamation

peri ve tilki cidden harika oyun çok tatlı oluyorda böyle çok geç çıkartmaları üzücü oluyor Twisted Evil

olabilir hmm araştırmam güçlüdür pes etmem extrabeer mucX
D
Dampyre ⭐ 19y

haber editörlüğüne çok uyun bir arkadaş Wink
L
Lagroad ⭐ 19y
güzel hazırlamışsın ben özellikle periyi sevdim Very Happy
H
HeLL_SpY OP ⭐ 19y

güzel hazırlamışsın ben özellikle periyi sevdim Very Happy

çok şirin Cool Exclamation
M
Mr_Cowboy ⭐ 19y
tilki güzelmiş çıksın çekicem bi tane
M