Bu Ne İse Yarar İngiliz Forum Sitesinden Gordum Ama Koymadım İsterseniz Koyarım Adam Mesajı Dün Göndermis ...
Calısıyor Olabilir...
K-Sro (*)
· 16 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Koy bakalım neymiş o
K-Sro , Korean Silk Road Demek Yani Korede Oynanan Silkroad Rolling Eyes (Silkroadın Kore Sürümü)
kore de ki sro serveri onalrda max lvl 100 olsa gerek ve korece yani bir .. anlasilmio
Bir Programdan bahsediyor sanırım KSRO dan Degil
kore de ki sro serveri onalrda max lvl 100 olsa gerek ve korece yani bi *** anlasilmio
Mesajındaki Küfürü Kaldırır Mısın ? Exclamation Exclamation Exclamation
benim KSRO Da 52 Lv Charım var 파티듵 ㅎㅎKüfür etmedim
akşam nasıl oldu bilmiyorum ama singapur dan bi arkadaşla muhabbet ettim. sordum level farkı varmı diye hayır daha gelmedi dedi. belkide singapurda bizimle aynı gidiyo :?!!!
P
ProblemMaker
⭐ 19y
büyütmeyin -.-
benim KSRO Da 52 Lv Charım var 파티듵 ㅎㅎKüfür etmedim
MakmeN e Dedim Zaten ...
arkadaşlar ben birşeyler biliyorum biraz açıklıyayım:
KSro Dünyada ilk cıkan silkroad'dır. Max. 100 lvl e ulaşmış oyun sürekli ilerlemektedir. silkroad online max lvl sınırı 120 olacaktır. Ksro Dunyanın her yerınden oynanabilir. Eğer yazılar acaipse "Türkçe Dil Seçenekleri" ni yükleyerek oyunu ingilizce oynayabilirsiniz.
KSro Dünyada ilk cıkan silkroad'dır. Max. 100 lvl e ulaşmış oyun sürekli ilerlemektedir. silkroad online max lvl sınırı 120 olacaktır. Ksro Dunyanın her yerınden oynanabilir. Eğer yazılar acaipse "Türkçe Dil Seçenekleri" ni yükleyerek oyunu ingilizce oynayabilirsiniz.
Bot bu
Hyr Ksro 120 Lvla Yükseldi İsterseniz Araştırın Ben Cok Ugrastım O Ksro İle Ahh Ahh ama Bi Account Alamadım kahvekeyfi extrabeer
Arkadaşlar Konu Bot Konusu K-Sronun Ne Olduğu Konusu Değil ! WithNoFear Bir Bot Koyacak Mısın ?
Hyr Ksro 120 Lvla Yükseldi İsterseniz Araştırın Ben Cok Ugrastım O Ksro İle Ahh Ahh ama Bi Account Alamadım kahvekeyfi extrabeer
benimde 58 lvl charim var biraz sallamaya ya 120 lvl yok
max suan 100 lvl
koyulmuyor...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap