Icerige atla
Extraloob

K-Sro (*)

· 16 Yanıt · 1.5K görüntüleme
L
Leader OP ⭐ 19y
Bu Ne İse Yarar İngiliz Forum Sitesinden Gordum Ama Koymadım İsterseniz Koyarım Adam Mesajı Dün Göndermis ...

Calısıyor Olabilir...
16 Yanıt
xcarkox
xcarkox ⭐ 19y
Koy bakalım neymiş o
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
K-Sro , Korean Silk Road Demek Yani Korede Oynanan Silkroad Rolling Eyes (Silkroadın Kore Sürümü)
M
MakmeN ⭐ 19y
kore de ki sro serveri onalrda max lvl 100 olsa gerek ve korece yani bir .. anlasilmio
xcarkox
xcarkox ⭐ 19y
Bir Programdan bahsediyor sanırım KSRO dan Degil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

kore de ki sro serveri onalrda max lvl 100 olsa gerek ve korece yani bi *** anlasilmio

Mesajındaki Küfürü Kaldırır Mısın ? Exclamation Exclamation Exclamation
xcarkox
xcarkox ⭐ 19y
benim KSRO Da 52 Lv Charım var 파티듵 ㅎㅎKüfür etmedim
E
Exqusei ⭐ 19y
akşam nasıl oldu bilmiyorum ama singapur dan bi arkadaşla muhabbet ettim. sordum level farkı varmı diye hayır daha gelmedi dedi. belkide singapurda bizimle aynı gidiyo :?!!!
P
büyütmeyin -.-
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

benim KSRO Da 52 Lv Charım var 파티듵 ㅎㅎKüfür etmedim

MakmeN e Dedim Zaten ...
D
Difficult ⭐ 19y
arkadaşlar ben birşeyler biliyorum biraz açıklıyayım:
KSro Dünyada ilk cıkan silkroad'dır. Max. 100 lvl e ulaşmış oyun sürekli ilerlemektedir. silkroad online max lvl sınırı 120 olacaktır. Ksro Dunyanın her yerınden oynanabilir. Eğer yazılar acaipse "Türkçe Dil Seçenekleri" ni yükleyerek oyunu ingilizce oynayabilirsiniz.
L
Leader OP ⭐ 19y
Bot bu
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Hyr Ksro 120 Lvla Yükseldi İsterseniz Araştırın Ben Cok Ugrastım O Ksro İle Ahh Ahh ama Bi Account Alamadım kahvekeyfi extrabeer
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Arkadaşlar Konu Bot Konusu K-Sronun Ne Olduğu Konusu Değil ! WithNoFear Bir Bot Koyacak Mısın ?
A
alper556 ⭐ 19y

Hyr Ksro 120 Lvla Yükseldi İsterseniz Araştırın Ben Cok Ugrastım O Ksro İle Ahh Ahh ama Bi Account Alamadım kahvekeyfi extrabeer

benimde 58 lvl charim var biraz sallamaya ya 120 lvl yok

max suan 100 lvl
L
Leader OP ⭐ 19y
koyulmuyor...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: