traders we thiefs gercekten ızleyemeye deger popcorn popcorn Exclamation tum harita boyunca savasıyorlar ve hic yılmadan Very Happy Laughing :?!!! detective kahvekeyfi extrabeer popcorn http://www.youtube.com/watch?v=a9DR5IYeO84
JSRO Job War yok boyle bır kalabalık:)
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
_
_DarkRage_
⭐ 19y
ne savasmış bee Mr. Green Mr. Green okadar thief e iyi dayanmışlar helal olsun.
işte savaş böyle olacak ölümüne gir kim kime dum duma Twisted Evil
_
_DarkRage_
⭐ 19y
o savaşa pc bile dayanmaz Very Happy
agh ne sawaşlarımız vardı da bulamıyorum şimdi arşive inip çıkartmak lazım NWO Guild War Episode II ve devamı olarak kahvekeyfi
L
LOveLyDaYs
⭐ 19y
Yuh o kadan İnsan VArken Oyun oynanmaz be deli gibi laq Olur Twisted Evil
T
The_DifferenT
⭐ 19y
O karede olmak neler vermezdim yaw müyhişadamlar keyf almasını biliyo safe zone kitaplarında yazmıyo
Traderlar az olmasına ragmen bazı yerlerde thıeflerı kesıolar :?!!! Hayran kaldım kesın galıp gelecek bır taraf yok ıkısıde oluo Very Happy Laughing
Traderlar az olmasına ragmen bazı yerlerde thıeflerı kesıolar :?!!! Hayran kaldım kesın galıp gelecek bır taraf yok ıkısıde oluo Very Happy Laughing
ewt Laughing
Valla güzel bir Jop war olmus valla tüm kervanlar 5 yıldız oldugu icin çok güzel bir görüntu olusuyor...
Gercekten ne savasmış bee okadar thief e iyi dayanmışlar
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Yaw thiefler o kdr fazla degil %90 ı npc oldugu için bende başta bu traderler salak fln dedim ama genelde npc thief
Yaw thiefler o kdr fazla degil %90 ı npc oldugu için bende başta bu traderler salak fln dedim ama genelde npc thief
Olsun yinede baya ii goruntu cıkmıs ortaya Very Happy popcorn extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap