Durmak yok yola devam 🤤
HakanK.net
Bir sorum olacak; sitede gezerken ör: iletişim bölümüne geçtiğimizde adres çubuğunda ..../iletisim.html olarak gözüküyor bunu sadece .../iletisim olarak nasl değiştiririz html dilinde? Bilen varsa yardım bekliyorum.
Jquery Site v1
· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Çok güzel olmuş tebrik koyuyorum 😆
Süperr nese:
hayırlı olsun ❤️
ftp'de yeni bir klasör açacaksın sanırım sonrada iletişim'i oraya yönlendireceksin. yada ben sallıyorum 😜
ftp'de yeni bir klasör açacaksın sanırım sonrada iletişim'i oraya yönlendireceksin. yada ben sallıyorum 😜

hayırlı olsun ❤️
ftp'de yeni bir klasör açacaksın sanırım sonrada iletişim'i oraya yönlendireceksin. yada ben sallıyorum :P
yok olur oylede klasor içine index.html adında adresi belirten dosya olcak veya basit bir scriptle hallede bilirsin.
hayırlı olsun ❤️
ftp'de yeni bir klasör açacaksın sanırım sonrada iletişim'i oraya yönlendireceksin. yada ben sallıyorum :P
yok olur oylede klasor içine index.html adında adresi belirten dosya olcak veya basit bir scriptle hallede bilirsin.
onu yapmaya kalkıştım ancak her sayfadaki görsel ve link adreslerini yenilemem gerekti ve 20 tane html sayfam var 20 klasör olunca çok karıştı, daha basit bir çözüm yok mu ki?
bu arada logo çok sade ve modern olmuş çok hoşuma gitti ❤️
ps. üstteki haberler bölümü kalkmalı ve daha sade birşeyler olmalı 😊
ps. üstteki haberler bölümü kalkmalı ve daha sade birşeyler olmalı 😊

Hayırlı Olsun Hakan.
beğendim gayet hoş olmuş =)
jquery yeni trend ama google artık flash içlerini okuyabiliyor bu yüzden jquery arkadan çabuk vuruldu manası yok diyebiliriz lakin çok güzel tasarım olmuş sadece üst menuler dana gibi büyük olmuş üzerine gelince kör değiliz ki o kadar alana gerek yok ve beyaz gibi yapmışsın üzerine geldiğinde de renk daha farklı değişsin böyle üzerine deldiğin anlaşılmıyor.
Yorumlar için teşekkürler.
Not edildi ☕
jquery yeni trend ama google artık flash içlerini okuyabiliyor bu yüzden jquery arkadan çabuk vuruldu manası yok diyebiliriz lakin çok güzel tasarım olmuş sadece üst menuler dana gibi büyük olmuş üzerine gelince kör değiliz ki o kadar alana gerek yok ve beyaz gibi yapmışsın üzerine geldiğinde de renk daha farklı değişsin böyle üzerine deldiğin anlaşılmıyor.
Not edildi ☕
şimdi farkettimde tiksinç yazmışım yaa bi dünya iş var onlarla uğraşıp off topic takılırsan extra böyle olur işte sorryyy kuzum tuhaf yazmışım ama sen beni tanıyorsun almışsındır hammaddeyi 😜
şimdi farkettimde tiksinç yazmışım yaa bi dünya iş var onlarla uğraşıp off topic takılırsan extra böyle olur işte sorryyy kuzum tuhaf yazmışım ama sen beni tanıyorsun almışsındır hammaddeyi :P
Alıştım artık 😘
Süper site olmuş. Hangi programla yazdın?
şimdi farkettimde tiksinç yazmışım yaa bi dünya iş var onlarla uğraşıp off topic takılırsan extra böyle olur işte sorryyy kuzum tuhaf yazmışım ama sen beni tanıyorsun almışsındır hammaddeyi :P
Alıştım artık 😘
😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap