Icerige atla
Extraloob

JOYMAX'tan Oyunculara Büyük Sürpriz!

· 24 Yanıt · 8.6K görüntüleme
B
BaZinGa OP ⭐ 18y
bende zaten açıktı tamir seçeneği ama lucky powder geldi mi acaba 11d
24 Yanıt
B
Ben de ⭐ 17y
Way züper yaw =)
E
EliteTurk ⭐ 18y
Şu repaır olayı hakketen iyi oldu yeter Hotan kalesine kazandırdığımız Gold. ❤️ 😘 😎
T
Titanyum-X ⭐ 17y
Benim ne atack ne Exp artmış aynı oldugu yerde duruyo sadece SP ye birazcık coğalmış 6k dı 8k olmus =P
B
BaZinGa OP ⭐ 18y
Benim ne atack ne Exp artmış aynı oldugu yerde duruyo sadece SP ye birazcık coğalmış 6k dı 8k olmus =P

bu artma olayı ex ve spdekı mıktarla deıl sanırım. mob keserek kazandıgın ex ve sp artmıstır. cünku hıcbı zaman gormedım öteki turlu sabıt exde bi artıs. dusunsene 2 milyon sp var charda dıyelım %30 luk bı artıs yapsalar ne olur 😄 600k sp gelır havadan
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Ooo repair eklenmesi mükemmel oldu gerçekten. ❤️
EXL | SRO | İŞKOLİK
T
Titanyum-X ⭐ 17y

bu artma olayı ex ve spdekı mıktarla deıl sanırım. mob keserek kazandıgın ex ve sp artmıstır. cünku hıcbı zaman gormedım öteki turlu sabıt exde bi artıs. dusunsene 2 milyon sp var charda dıyelım %30 luk bı artıs yapsalar ne olur 😄 600k sp gelır havadan

Aynen öyle.Kasacağımız EXP ve SP artmış durumda sabit SP ve EXP'imiz değil. 🎭

Oda değil =D aldığım exp aynı ^^ Bekle salı günü update den sonra Exp Etkinliğiyaparlar.
T
tuvok ⭐ 16y

bügünmü geldi repair 🤔
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

bügünmü geldi repair 🤔

Evet, dün yatarken saat 2 sularında yoktu
EXL | SRO | İŞKOLİK
R
Benim Charımda %30 Fazladan Exp Yok ? Acaba Kasarken %30 Exp Daha Fazlamı Gelicek Teşekkürler. 😕
T
tuvok ⭐ 16y

bügünmü geldi repair 🤔

Evet, dün yatarken saat 2 sularında yoktu

artık hotoana ihtiyaç kalmadı yani 😉 💃 😘
C
CPU ⭐ 18y
hp mp ve damage artışı eski kastıgımız slotta etkin sanırım camp 9 dan 10 a geçiyorum damage düşüyor tekrar 9 a geçiyorum düzeliyor 😆
R
Benim Charımda %30 Fazladan Exp Yok ? Acaba Kasarken %30 Exp Daha Fazlamı Gelicek Teşekkürler. 😕

Aynen öyle kasarken %30 fazladan kasacak. 🍿

Teşekkürler Bilgi İçin 😊 🍺
B
BaZinGa OP ⭐ 18y
bişey farkettim charlarımın hp mp artmış. ayrıca bard elıne alınca %mp direk artma olayı var ya staffı geri elime aldıgımda bard varmış muamelesi yapıyor ve mp azalmıyor 😄 65k mp görünüyor charda. bide devili canlandırsak 80k olcak heralde 😄
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Bu bir bugdur oyun tekrar update'e girip düzelecektir .
Ps:her çarda yok böyle bişey
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
SILKROAD ONLINE LEGEND V HEROES OF ALEXANDRIA JOYMAX'tan Oyunculara Büyük Sürpriz!

JOYMAX tüm playerların Damage(Atak) ve EXP,SP'sini %30 arttırdı.Evet yalnış duymadınız öldürdüğünüz her yaratık için bonus EXP ve SP kazanacaksınız.Yaşanılan mağdurluktan dolayı JOYMAX böyle bir güzellik yaptı.Lakin bu kaç gün sürecek belli değil.

Bir başka yenilik ise;

ALEXANDRIA kalesinde'de REPAIR yapmak şu anda mümkün.Yapılan uptade ve server bakımından sonra bu güzelliği yaptılar.

Bizi takip etmeyi ihmal etmeyin yeniliklerden haberiniz olsun.
Saygılarımla,

enjoy it ❤️

Salı'yı bekleyemediler demek ki 😗
B
BaSoryong ⭐ 18y
Halil abi koptu gidiyor.. Paylaşım için tşkler ❤️ 🙏
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bu kadar açıkla Salı günü gelmezdi zaten, oyunun cılkı çıkardı .. Biri 7m damage vuruyor diğerinin 80k hp - mp oluyor, ötekisi %30 fazladan exp & sp 'sini alıyor .. O değil hiçbiri de bize denk gelmedi, en azından damage gelseydi yine kabulumdu full str bow kasılmıyor tek atardık ne güzel wiz gibi kasardım valla 😁
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu kadar açıkla Salı günü gelmezdi zaten, oyunun cılkı çıkardı .. Biri 7m damage vuruyor diğerinin 80k hp - mp oluyor, ötekisi %30 fazladan exp & sp 'sini alıyor .. O değil hiçbiri de bize denk gelmedi, en azından damage gelseydi yine kabulumdu full str bow kasılmıyor tek atardık ne güzel wiz gibi kasardım valla 😁

bir de devil spirit sorunu var %20-15 herkeste farklı galiba 😁

PS : salı günü uzun bir update daha bizleri bekliyor olacak 😉
D
DeadlyHunt ⭐ 17y

bir de devil spirit sorunu var %20-15 herkeste farklı galiba 😁

PS : salı günü uzun bir update daha bizleri bekliyor olacak ;)

salıya kadar böyle olmaz bu oyun adamlar milyon damage atıyo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: