Joymax uyumaya devam ediyor 😈 Açtıgı serverin adını rev6 düzgün yazıyor ama joymax yanlış yazıyor resmen yaptıgı işten haberi yok
- Resim Silinmiş.
Silkroadın sitesinde açılan server Titin olarak geçiyor.
- Resim Silinmiş.
Joymaxın Yaptıgı işten haberi yok
· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Ahahaha Diyorum Bende Titin Ne ya Diyordum Bence Suan Onu Duzeltıyorlar ... 😄
P
Poker Face
⭐ 19y
:D:D çok dikkatlisin walla
T
turkodanger
⭐ 19y
new server titin utanmasalar tintin yazcaklarmış 😄
new server titin utanmasalar tintin yazcaklarmış :D
puauhaha 😄 tintin
_
_DoomsDaY_
⭐ 18y
puauhaha 😄 tintin
rintitin :):) 🤘
L
LoveForLife
⭐ 18y
:D:D çok dikkatlisin walla
😁 😁 😁
lakin şu var adamlar ingilizce bilseler bile asyalılar titan - titin farkını ayırt edemeyebilirler ki bu server isimlerinde bir ton hata yaptıkları için ben asya diline bağlıyorum olayı ^_~
hatasız kul olmaz ama bu kadar olmaz 😆 işi yapan onlar ama düzgün olanı rev6 da
küçük bir hata
sanki onlar insan değil hata yapamazlar bilgisayarın bile arada kafayı yediği oluo ki o admlar kaç bin kişinin ban olayı cart curtunu yapıolar kafa 1 dünya oluo tabi
onların başındaki işi siz alsanız görürüm o zaman. titin ya da titan extra'nın dediği doğru farkeden ne?
küçük bir hata
☕
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Yeni 1-99 Orta Emek Server 20.03.2021 Cumartesi Akşam Saat 21:00'da Açılıyor ! Simya Yok ! Kuşak Yok ! Kemer Yok ! Lycan Yok ! Evrim Yok ! HectorMt2.com Yeni 1-99 Orta Emek Server 18 Ekim 2019 Cuma Günü 21:00'da Açılıyor. Simya Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok ! Edit Yok ! TR Tipi LoboMt2 Yeni 1-99 Orta Emek Server 26 Eylül 2020 Cumartesi Günü 21:00'da Açılıyor. Simya Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok ! Edit Yok ! TR Tipi PulsarMt2.com Yeni 1-99 Farm Emek Server 13 Aralık 2019 Cuma Günü 21:00'da Açılıyor. Simya Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok ! Edit Yok ! TR Tipi Avedon2 | 1-99 Orta Emek Yapısıyla 4 Mart 2022 Cuma Günü 21:00'da Açılıyor! Simya Yok! Kemer Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok !