Icerige atla
Extraloob

Joymax'in Hack İle İlgili Açıklaması.

· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
-ÇOK ÖNEMLİ DİKKATLE OKUYUN-

Beyler joymaxin yaptığı bi açıklama.Aynen şu şekildedir.
Jm sitesindeki pw değiştirme bölümüne geldiğimizde bizi otomatik olarak bu Jm i hackliyen kişinin istediği adresi yönlendiriyor. Sitedeki grafikler .vs gibi görsel effectler aynı fakat bizim oraya verdiğimiz gizli soru vs. gibi bilgileri hackerin sitesine yönlendirerek bizim özel bilgilerimizi ele geçiriyor. Olay bundan ibaret yok keyloggermış vs. gibi şeyler yalan inanmayın açıklamanın doğrusu budur. Ve bir diğer açıklama ise... JM diyorki: Biz bu hack sorununu hallettik ve charlarınızın zarar görmesini istemiyorsanız şifrelerinizi bir kez değiştirin ve oyununuza güvenli bir şekilde giriş yapın.

Not: Satın mod'larım bu konu en doğru ve en kesin açıklamadır. Oyuncularımızın zarar görmesini istemiyorsanız lütfen bunu tüm üyelerimize duyurun...
16 Yanıt
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Hmm. Baksana Hemen Şifreyi Deiştirin Dediklerine Göre.Şifreyi Deiştirmeyi Tavsiye Etmem.Sölıyım Yanı kahvekeyfi
E
Excrea ⭐ 19y

Hmm. Baksana Hemen Şifreyi Deiştirin Dediklerine Göre.Şifreyi Deiştirmeyi Tavsiye Etmem.Sölıyım Yanı kahvekeyfi

heheehe bende aynen katiliyorum hatta tam tersi sifreyi kesinlikle deistirmeyin derim ben Very Happy su olaylar durulanakadar enazindan
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Yanlış düşünüyosunuz beyler şifreler zaten adamların eline geçmiştir. eğer değiştirmesseniz hacklenirsiniz. Problem halledildi joymax şifrelerinizii değiştirmenizi önderiyor bu resmi bi açıklamak sro'nun sitesinde var.
J
Jigsaw ⭐ 19y

Yanlış düşünüyosunuz beyler şifreler zaten adamların eline geçmiştir. eğer değiştirmesseniz hacklenirsiniz. Problem halledildi joymax şifrelerinizii değiştirmenizi önderiyor bu resmi bi açıklamak sro'nun sitesinde var.

Sen mi hackledin nan? Mr. Green Twisted Evil
D
dR.NooB ⭐ 19y
daha yeni haberim oLdu bu hack olayıyla.TWEETY yapmış olabilir Twisted Evil Mr. Green
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Ya bu Joymax'in Resmi açıklaması benim ne haddime zati ben hacklemiş olsam şu an itemleri aktarmakla meşgul olurdum. Cool
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
Beyler bu konu göz ardı edilmemeli jasonWalker bu konuya bi el atsa aslında süper olucak...
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Evet beyler bende arkadaşıma katılıyorum bu kesin bir RESMİaçıklamadır.
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Bende Dedimde Şifreleri Değiştirmeyin Diye Benım Konuyu Kitlemişler 3 Kişi Daha Yazmış Diye Bu da Ayrıntılı Acıklama Oldugu için Bizi Bilgilendiriyo Saol Tşkr ederim Bunu Bildiğim İyi Oldu Wink
R
Ray_jovan ⭐ 19y
umarım bu acıklama dogrudur bi daha sorun cıkmaz
J
arkadaşlar sanırım sorun düzeltildi şifrenizi değiştirin ve oyuna girin...
E
EvoLuTioN ⭐ 19y
eet düzeltilde ben deiştirdim bi şey olmadı
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
Ama sanırım diyosun ben tereddüde düşüyorum tam bişey söyle Mr. Green
A
Aresa ⭐ 19y

Sen mi hackledin nan? Mr. Green Twisted Evil

aramızdan herkes yapmış olabilir Twisted Evil Twisted Evil
T
Şu arlar jm ye guvenim 0 1 2 ay siteden uzak duracam iyiki onceden silk stok yapmışım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: