öncelikle herkesin bayramini kutlarim
joymaxin bana bayram hediyesi banlanmakmis bugün haberim oldu 😄
buda benim charimdi
http://www.rev6.com/player.asp?id=46596
sahsen birazcik üzüldüm oda GDF im vardi yoksa char tam takir kuru bakirdi
ben o chara silk de almistim hatta üstünde 12 silk artmisti bilene
ama ilginc olan tabikide (((((T-Bot))))) du ... !!!!
ben hep agbot kulanmistim oda lv 60 dan 72 kadardi hic birsey olmadi
takin t-bot kulana kadar
ama iste bedava t-bot cikdi dediler bende kulanmistim birde baktim
bugün banlandim hic birsey olmamisti su 2 gün t-bot kulandim ban yedim
lütfen arkadaslar dikkatli olun bu t-bot hayatnizi yakmasin ben oyun diyip güldüm gectim
bazi arkadaslar cok emek harcadigi charlari giderse üzülürler bende üzülmenizi istemem tabiki :D
neyse.. benim size uyarim t-botu bence kulanmayin ve sakata gelmeyin ayni benim gibi 😄
ama ilginc olan tek birsey var oda Modify Client di bence !!!
yapan kisi clientin icindeki seyleri deyistirmesiynen bence ban oldum ama yinede siz bilirsiniz ister kulanirsiniz ister kulanmazsiniz sizin bileceyiniz is :D
herkese sevgiler saygilr dilerim ve herkesin bayramini candan kutlarim
ahh joymax yaktin beni 😁
Joymaxin bana hediyesi (ban) Lütfen okuyun!T-Botla ilgili !!
· 44 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
44 Yanıt
Geçmiş olsun kardeş
Geçmiş olsun kardeş
sagolasin 😄
geçmiş olsun başka bir durum sözkonusu olabilir yoksa o client'ı tüm dünya kullanıyor.
geçmiş olsun başka bir durum sözkonusu olabilir yoksa o client'ı tüm dünya kullanıyor.
Malesef değil.Aynı olay benim ve çevremdekilerinde başına geldi.Silk alınmış alınmamış bütün sp kasılmış charlarımız güme gitti :/
Malesef değil.Aynı olay benim ve çevremdekilerinde başına geldi.Silk alınmış alınmamış bütün sp kasılmış charlarımız güme gitti :/
aynen arkadasa katiliyorum benim cevremde ayni botu kulandio silk li silk siz herkesi ati terbiyesiz joymax 😁
offf şimdi baktim benim üyelikte ban yemiş ya :S
bakin arkadaslar milletin accountlari teker teker gidiyor ...
Bende katılayım tayfaya 9 Tane hesabım hepsi ban yedi Taxi ile kasıodum bunları giden soslar paralar ah ah ! 😢 😢 😢 Ayrıca sadece tbotu indirdim kuramadım bile 🙄 🙄 😢 Allahından Bul Gaymax... Sro Bitti Artık Buraya kadar...
I
I3LooDy_NuKe
⭐ 18y
geçmiş olsun herkeze böle bi olaydan geçen herkeze ^^ =((
D
darknessturk
⭐ 19y
Öncelikle Gecmis olsun..
Simdi ben tam olarak anlayamadım mevzuyu ama problem clientte mi bottamı ?? ben daha once cok tbot kullandım silkle tabi hiç problem olmamıstı
Simdi ben tam olarak anlayamadım mevzuyu ama problem clientte mi bottamı ?? ben daha once cok tbot kullandım silkle tabi hiç problem olmamıstı
Öncelikle Gecmis olsun..
bence problem t-botun crackinde dir sanirim ama bende t-bot kulanmistim eskide hic birsey olmamisti...hatta charimin üstünde silk bilem artmisti yinede ban yedim
en güzeli agbot 😄
M
Misproject
⭐ 19y
ahh gahpe gader işte kimi soyulur kimi banlanır
Öncelikle Gecmis olsun..
Sorun içindeki sro client dosyasında arkadasım oyuna zarar verebilecek içeriğinden dolayı bu client kullanan herkesi banlamıslar 😁 😁 Saglık Olsun Elden birşey gelmez...
Öncelikle Gecmis olsun..
bence problem t-botun crackinde dir sanirim ama bende t-bot kulanmistim eskide hic birsey olmamisti...hatta charimin üstünde silk bilem artmisti yinede ban yedim
en güzeli agbot :D
bence de. son tbot agbottan da daha zahmetli. mesela script yoksa kasma alanina gitmiyor. hatta notice olarak cikiyor, script vermemissin bu yüzden ben de kasma alanina gitmeyecem diye.
Agbot süper item topluyor 😄 Başkalarının itemlerine dadanmaktan kasamıyor 😄
T-bot iyi kasıyor
Isrobot Kasma yerine gidiyor
Hangisini seçsem acaba ? 😄
T-bot iyi kasıyor
Isrobot Kasma yerine gidiyor
Hangisini seçsem acaba ? 😄
bence nedeni kesin tbot çünkü tbot scripti yüzünden kendini çok blli ediyo
A
Amofilable
⭐ 19y
Sorun botta değil; sorun botla birlikte gelen sro_client'te. Niye derseniz crack tbot'un geldiği hafta bot ile girdiğim char ve hiç botla girmediğim (sadece louncherden girdiğim) diğer char banlandı.
Sanırım bu sro_client TbotSRO0624 dönemine ait client. Dolayısı ile eski clienti kullandığımız için banlandık.
NOT:Silk aldığım char banlanmadı.
Sanırım bu sro_client TbotSRO0624 dönemine ait client. Dolayısı ile eski clienti kullandığımız için banlandık.
NOT:Silk aldığım char banlanmadı.
Gecmis Olsun
I
I3LooDy_NuKe
⭐ 18y
evet şimdi analdım tekrar tekrar geçmiş olsun 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap