Sizce nasıl olmuş beğenilir mi? 😁
- Resim Silinmiş.
Joymax'a Gönderdiğim Ss
· 13 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Güzel .
f12 basılı olaydı iiydi.
Güzel .
Teşekkürler
f12 basılı olaydı iiydi.
Hiç aklıma gelmemişti Joymax'a göndereceğim,kafamda gönderme planı olsaydı basardım F12'ye 😁
Sereness biraz tipsiz çıkmış , bide sword keşke yere kadar inseymiş ^^
Güzel ss ama 1. seçilir mi bilmem.

Sereness biraz tipsiz çıkmış , bide sword keşke yere kadar inseymiş ^^
Seçilmezse de sağlık olsun 😁
Bende serenesste guzel cektım de taş olunca zaman cok oluyor xD usenıyom yollamaya ya ödül falan varmı bari 😄
Valla gerçekçi olma kgerekirse bence ilk 50 fln bile girmesi çok zor malesef çok sıradan
yinede başarılar
yinede başarılar
Bende serenesste guzel cektım de taş olunca zaman cok oluyor xD usenıyom yollamaya ya ödül falan varmı bari :D
Sanmıyorum ödül verileceğini. 😁
Valla gerçekçi olma kgerekirse bence ilk 50 fln bile girmesi çok zor malesef çok sıradan
yinede başarılar
Görüşüne saygı duyuyorum,herkes beğenecek diye bir şey yok. 🍺
Teşekkürler.
aynı karelerden en az 100 tane çektim harbiden güzel yakaladım ama ben dur yayınlayayım ya makara: 😜
lvl mi kasıyordun 😁
F12
L
LethaLKiss
⭐ 16y
F12.. dicek başka bşi yok 😜
ama genede bönder bkarsn teselli ödüülü falan verirler hiç yoktan iidir ayrıca beleş sirke baldan tatlıdır makara:
ama genede bönder bkarsn teselli ödüülü falan verirler hiç yoktan iidir ayrıca beleş sirke baldan tatlıdır makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 128 LWL FULL LAMBALI JOYMAX HESAP SS DEVİL WTS 131 WİZ/CLERİC 130 LWL WARRİOR WARLOCK JOYMAX HESAP SS DEVİL 131 Lv SS Nuker SS Grade DeviL 15+7 Weapon ( Clean) 15+3 Shield DaRKcRy Ve I_DaRKcRy_I SS Yarısması SS'leri ::) 132 + SS Devil +15 weapon , 15+5 VE üstü set li char alınır( Sade SS devil de olur)