Icerige atla
Extraloob

Joymaxa Ders Vermenin Bir Yolu..

· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
blagger OP ⭐ 18y
Peki Joymax a ders verilebilirmiyiz?

Evet bu mümkün, Premium almayın fakat diğer silk ile alınan tüm itemlerden alabilirsiniz. Burada Joymax sistemini sorgulamaya başlıcaktır. ve Şöyle düşünecektir. Oyunculara oyuna girmeyi müsade edersek para kazanabiliriz. Premium almıyorsunuz, ama silk alıyorsunuz. Joymax bu sayede sistemini değiştirmek zorunda kalıcak.

ALINTIDIR...

Ama Bence İşe Yarayabilir Ve Belkide Sistemi Degiştirebilirler! 🤘 🍺 💃
15 Yanıt
B
Buura ⭐ 19y
5-10 Kişinin uygulamsıyla hiç birşey değişmez 😊
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Premiumun özelliği zaten odur bunu 10 kişi uygular 100 kişi uygular 1000 kişi uygular ee ya diğerleri hiç umurlarında olmaz adamlar diyorki ;
Paran yoksa oynama...

Göremedim O Yazıyı Nerde Yazıyor, Paran Yoksa Oynamayı ,Paramda Var Premium Yok Yinede Oynarım .
J
JawBreaker ⭐ 18y
@By_DaDaS
İstisnalar kaideyi bozmaz.
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Ama Ben Bozarım 😆 95 Levele Kadar Premiumsuz Kasıyorum Maximum Günde 10-15 Kasıyorum.Hergün 1 Saattede Loginimi Olurum
R
Relax ⭐ 17y
oyunda toplam 1 milyon oyuncu var yaklaşık bunun diyelimki en fazla 1000 kişi yaptı fark etmez adamlar için..
I
Silk aldıktan sonra ne anlamı kalıyorki.
Adamların amacı sizin silk almanız.
Onu ister çöpe atın ister pre alın ne fark eder?
B
blagger OP ⭐ 18y
tmm ya bi daha konu acmam 😊 ben sadece bi fikir beyan ettim dövmediginiz kaldı xD
B
By_DaDaS ⭐ 17y
tmm ya bi daha konu acmam 😊 ben sadece bi fikir beyan ettim dövmediginiz kaldı xD

Yerini Söyle Geliyoz 😆
B
bruya ⭐ 18y
SilkroadMax 'dan alıntı 😊
W
WosT ⭐ 17y

Yok öyle bişe olmazda.Adamın biri yazmış kafasına göre bir şeyler herkes onu yazıyor.Çok saçma birşey bence immortalgod'da belirtmiş zaten 1000 silk al istersen premium al istersen pot al adamlar kazandıklara paraya bakar premium almamak onlara birşey kaybettirmez bence.
K
Bence Tam Tersi Olur Millet preminium almadıgı için oyunu acaip şekilde fullerler
S
SilentLord ⭐ 17y
Evet haklısın..
B
battall ⭐ 18y
2-3 seneden sonra sıkıyor oyunnnn birakmak en iyisi insanin sosyal hayati karartiyor benden tavsiye bosverin oyunu asklara kucak acin 😜 😜
W
xD hjehehehe

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: