Olay sudur Arkadaslar Joymax yeni üyeler için Güncelleme Sistemi koydu Yani Goldbotları Önlemek İçin Bir Nevi Koruma Bu Sistem İle Üyeliginizi Aktive Ediceksiniz ama Geri zekalı joymax çalışanları tüm acclere block atmıs yani anlıcanız geri açamazlarsa Roolback gelicek o Zamanda Joymax bunu telif etmek için bişiler yapmak zorunda joymaxa dava açsanız söke söke alırsınız :DThx OsmanGelincik 😁
Joymax- Yeni Güncelleme Sistemi
· 21 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
B
badboy_115
⭐ 18y
noluo yaw oyuna içine ettiler oyunun a.g
ben biraz geç kaldım extraloob 😄 vermiş cevabı xD
böle bişi olursa bu oyunu bi daha oynayan şerefsizdir ! (sorry)
A
AdrenalinYuksekUyan
⭐ 18y
eşşeğim 😎
lan yeter be 😠 bi konu açtık konu küfür başlığına döndü 😠
Yav bu en ustte bahsedilen roolback filan terimleri acın turkcelestirin kafam durdu ... 😄
A
AdrenalinYuksekUyan
⭐ 18y
ben bir eşşeğim 😎
S
silkroaden
⭐ 18y
ee ne zaman açılcak..
küfür etmeyin
RoolKit ney acıklarmısın kardeş
arkaslar su türklerde alıskanlık olmus su kufurler her yerde yapıyolar forumlarda gercek hayatta muhabbette sohbette nasıl olcak bu bole ya oyundada herkes biribirine kufur edi yo valla varya küfürbaz ülke olcaz !!!!!
RoolKit ney acıklarmısın kardeş
RoolKit:bütün oynuyan herkesin banlanması demek 👍
_
_Turkboy__
⭐ 18y
Yeter yaw bu ney daha dün pre aldım açılsında girek kasak 😉 hadi joymax az hızlı al arkadaşların dediği gibi dava açarım heee çarın presi gidiyor ^^ 😊 herkese kolay gelsin bye ßye
Kim dava açacak ?
arkadasım senın dedıgıne gore butun carlar ban boyle bırsey yok bır sorun var ama ne oldugunu tam bılmıyorum sen bu bılgıyı nerden aldın bılmıyorum ama yanlıs almıssın ban olsaydı bende ve dıger arkadaslarımda oyuna gıremezdı ama bız oyundayız sro herkezı banlarken bıze ayrımmı yapıyor yanlıs bılgı vermeyelım gırmek ıcın ID ve PW yazdıktan sonra entere bas 5 dakka bekle mutlaka ımagecode gelıyor ve tek tıkta oyundasın ınanmayan denesın
sanırım oyunun db lerinde sorun var.nerden cıkardın? derseniz eger;
1- 2 yada 3 kere c7 hatası verse bile dc vermiyor.
2- oyunda tüm npc lerden evente kayıt olabiliyosun.
ben böyle düsünüyorum aksama kadar düzeltirler ama 👍
1- 2 yada 3 kere c7 hatası verse bile dc vermiyor.
2- oyunda tüm npc lerden evente kayıt olabiliyosun.
ben böyle düsünüyorum aksama kadar düzeltirler ama 👍
Yok ya Banlanma Falen Dt Sorun Bencede.. Düzelir aksama kdr bncede ^^
M
Misproject
⭐ 19y
oyun gitti
yumulun hmn gelcek birazdan herkes dc yedi gm tarky gonuşma yaptı
yumulun hmn gelcek birazdan herkes dc yedi gm tarky gonuşma yaptı
L
Lord_Shadow
⭐ 19y
Yav bu en ustte bahsedilen roolback filan terimleri acın turkcelestirin kafam durdu ... :D
Yani arkadaşım oyunu baya bi geri alacaklar yada herşeyi silecekler ama büyük ihtimal yeni gelen 1.163 geri alınır
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap