Icerige atla
Extraloob

Joymax sitesinden oyunu indirmede %100 hatası

· 10 Yanıt · 5.5K görüntüleme
V
vasabi OP ⭐ 13y
arkadaşlar öncelikle s.a.
Joymax sitesinden oyunu indiriyordum fakat %100de kaldı ve ilerlemiyor ( indirme bitti gibi görünsede sanırım bitemiyor resimleri inceleyin ! )

alttaki resimde exe nin indirildiği klasördeki resmi

iyi forumlar. kolay gelsin
10 Yanıt
V
vasabi OP ⭐ 13y
bu konuyu açmadan önce linkini verdiğiniz konuyu incelemiştim fakat ;
şuanki indirme işlemim %100 de olduğu için "0" dan bir indirmeye başlamak biraz sıkıcı olcak :/ sorunumla ilgili her hangi bir çözüm varmıdır hocam ? eğer yoksa verdiğiniz konudan indirmeye başlayacağım
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
şuanki indirme işlemim %100 de olduğu için "0" dan bir indirmeye başlamak biraz sıkıcı olcak :/ sorunumla ilgili her hangi bir çözüm varmıdır hocam ? eğer yoksa verdiğiniz konudan indirmeye başlayacağım

c,d yerin var mi? antivirusun engelliyor olabillir mi?
V
vasabi OP ⭐ 13y

- evet 60 gb ye yakın bir alanım boşda duruyor
- avast kullanıyorum ve indirmeden önce durdurmuştum şuan aktif bir tarayıcı bulunmuyor
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y

- evet 60 gb ye yakın bir alanım boşda duruyor
- avast kullanıyorum ve indirmeden önce durdurmuştum şuan aktif bir tarayıcı bulunmuyor

durduruldugu takdirdede bazi antivirusler islem yapmaya devam edebiliyor, eger sorun bu degilse Nina'nin islemini yapman cozer sorununu
V
vasabi OP ⭐ 13y
söylediğiniz gibi konudan oyunu indirmeye başlıyorum
yardımınız için teşekkürler hayırlı geceler
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
söylediğiniz gibi konudan oyunu indirmeye başlıyorum
yardımınız için teşekkürler hayırlı geceler

😘
Y
yuyu0202 ⭐ 13y
Paylaşım için teşekkürler!
T
Tubifex ⭐ 17y
geçen gün indirdim bende. %100 de kalıyor ve down rate 0 ' a düşüyor indirme bittiğinde. sendede indirme bitmiş gibi gözüküyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: