Yaklaşık arka arkaya 4 kere kapattı inanmadık video çekicem birazdanda 😄

biri senin 20 çar açtığın servera yapsa bunu hoşuna gider mi söyle
ilk baş yaptığında mısırlıyı tanımıyordum küfür edip duruyordum sonra hoşuma gitti kapatıp duruyorduk. sonra joymax bug report ettim
yani ciddi ciddi sw yi kapatıyordu kanıt altta -.- 😄
Dear Valued Customer,
Greeting from Joymax Customer Support Team!
We are really sorry.
We fixd server problem.
Could you try again, please?
Vay be , joymax bunu diyecek kadar batmış durumda...
Vay be , joymax bunu diyecek kadar batmış durumda...
he ayrıyetten privatede böyle sorun olsa emin ol çözene kadar kaç gün geçerdi joymax report ettikten 30 dk içinde sorunu çözdüler :D
Güzel noktaya değinmişsin de isroda oynamak ile istatistik dersi almak aynı olay yani 😄 20 char açıyorsun bota falan bırakıyorsun 24/7 bilgisayar açık. Ne adam gibi sen oynuyorsun ne de oynayacak adam bulabiliyorsun eskisi gibi. Ölü şehir gibi oyun. Bir ara arap ırkı mevsuzu vardı o dönem oyunun metasını değiştirselerdi, şimdi daha popüler herkesin tek karakter ile oynayabileceği bir oyun haline gelebilirdi. Potansiyel var ama ölü yani :D
he ayrıyetten privatede böyle sorun olsa emin ol çözene kadar kaç gün geçerdi joymax report ettikten 30 dk içinde sorunu çözdüler :D

Ne gün geçeri la. Privatelarda bu sorunlar çözülü zaten :D
Kguard kursunlar.

@Lord_Sniper Emeğimin karşılığı derken neyden bahsediyorsun? Char kasıp satıyor musun yoksa immo alıp + basmaktan mı bahsediyorsun 😁
çar kasıp hiç bir zaman satmadım, immo alıp gene + basıyorum ve çok zevk alıyorum yani o oyuna giremeyiş benim çok hoşuma gidiyor 3 saat beklyiroum o girdikten sonra veren zevk sonra dc yiyiş anlatamam :D

mazoşist bir silkroad oyuncusu 🤔
mazoşist bir silkroad oyuncusu 🤔
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap