Icerige atla
Extraloob

Joymax Artık Çalışıyor??

· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme
A
Audrey OP ⭐ 19y
arkadaslar bakıyorumda her hafta silk almıyan botlar banlanıyo listeler çıkıyo serverlar populate geceleri easy bile oluyo bazen joymax artık çalısıyo galiba bu gold botlar daha fazla dayanamaz onlarında silk alanları var ama cogunlugu gitti oyun güzelleşmeye başladı sizce???
10 Yanıt
A
Aleral ⭐ 18y
Yakında eski haline gelir göz boyamak için yapıyorlar bence. Joymax gold satan şirketlerle anlaşır heryer para botu olur yine
T
Torquel ⭐ 19y
Fazla sürmez merak etmeyin.Yine büyük bir olay yapar herkes onu konusrken yavastan keser bu banları.
H
HAKAN0 ⭐ 19y
Yorum yoq yoruma gerek yok bugün öv yarın söv 🤘 🤘 🤘 🤘
S
Stres ⭐ 18y
arkadaslar bakıyorumda her hafta silk almıyan botlar banlanıyo listeler çıkıyo serverlar populate geceleri easy bile oluyo bazen joymax artık çalısıyo galiba bu gold botlar daha fazla dayanamaz onlarında silk alanları var ama cogunlugu gitti oyun güzelleşmeye başladı sizce???

evet joymax calismaya basladigindan beri forumda gördüğüm charim soyuldu yazılarıda epeyi artti demekki bu gold satanlar botlari calistiramayinca baskalarinin oyunlarina musallat oluyorlar ve onlari soyup acigi kapatmaya calisiyorlar buda kötü bişey tabiyki
S
çalışma falan yok. hala dw de bot kaynıyor. her yerde 15 20 tane aynı yerden açılmış bot var. ben tek başıma gm olsam ve bir serveri idare etsem bile koca silkroadda bot kalmaz. alt tarafı etrafı gözetleyip bot varmı yokmu bakacaklar. ayrıca banlasalar bile bu göz boyamak oluyor. adam yeniden ıd alıp bota bırakıyor işte.
J
Her yaz böyle oluyor dikkatini çektiyse.
C
CyBeR_BeLa ⭐ 18y
çalışma falan yok. hala dw de bot kaynıyor. her yerde 15 20 tane aynı yerden açılmış bot var. ben tek başıma gm olsam ve bir serveri idare etsem bile koca silkroadda bot kalmaz. alt tarafı etrafı gözetleyip bot varmı yokmu bakacaklar. ayrıca banlasalar bile bu göz boyamak oluyor. adam yeniden ıd alıp bota bırakıyor işte.

doğru diyorsun 3 gün önce yeni bir char acmıştım arkadaşıma onu kasıyordum janganda gittim manyang kesmeye bide ne göreyim olduğu gibi full gold bot/taxi için ishadelerde adam kasıyordum bi baktım orasıda full bot kısacası bunlar heryerdeler bi tek samarkandda yoklar oradada olurlarsa artık kimse taxi de yapamaz -_-
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
Ayıptır Sölemesi Bu Banlanan Charlar kaç lv Banlanan charlar tutsa tutsa penonların ordaki çapulcu botlardır kannımca Gidipte niyalarda kasanları banlıcak değiller
Q
Quattro ⭐ 19y
Joymax gold bot firmalarınında silk almasını istiyo ve bunun için banlıyo gold firmalarıda charlarına pet almaya başlıcak ve joymax banlamıcak bakın gorun 🕵️ 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: