Icerige atla
Extraloob

JollyGame | 110 ve 80 Cap Silkroad Serverlar

· 91 Yanıt · 121K görüntüleme Sabitlenen · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
Q
qwerty9501 ⭐ 16y
Tam aradığım server gibi duruyor hemen indiricem umarım begenirim az önce baktığımda 392 online gördüm bu max sayı mı ortalama sayı mı yoksa minimum sayı mı bilgilendirirseniz sevinirim bir de server ortamı kalitelidir diye düşünüyorum indirip oynamaya başladıktan sonra yorum yapıcam tekrar torrent ile indirme seçeneği var mı acaba ?

edit: baktım torrentle indirebiliyormuşuz çok iyi oldu bu 😊

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj qwerty9501 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tam aradığım server gibi duruyor hemen indiricem umarım begenirim az önce baktığımda 392 online gördüm bu max sayı mı ortalama sayı mı yoksa minimum sayı mı bilgilendirirseniz sevinirim bir de server ortamı kalitelidir diye düşünüyorum indirip oynamaya başladıktan sonra yorum yapıcam tekrar torrent ile indirme seçeneği var mı acaba ?

sabahin 9'u 400 onlinesi varsa aksam 6-8 arasi online sayisini sen dusun bro minimum mu maximum mu :p
Q
qwerty9501 ⭐ 16y
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj qwerty9501 rumuzlu uyeden alinti yapildi

sabahin 9'u 400 onlinesi varsa aksam 6-8 arasi online sayisini sen dusun bro minimum mu maximum mu :p

ahahaha harbiden hic aklıma gelmemişti bu 😄

S
Snickers ⭐ 17y
..
Q
qwerty9501 ⭐ 16y
İndirdim vaktim kısıtlı olduğu için 12 levela kadar kasabildim ancak oldukça beğendim gerçekten zevk alarak oynadım.
J
JollyGame OP ⭐ 14y
Bugün itibar ile 7 gün sürecek olan yaz kampanyası başlamıştır. Sizlerde bu kampanyadan yararlanarak %20 daha fazla silk elde edebileceksiniz. Kampanyanın sona erme tarihi: 07.07.2013 gece saat 23:59'dur.

Detaylar: http://forum.bsilkroad.com/46-csilkroad ... sladi.html
N
natrax213 ⭐ 17y
-
J
JollyGame OP ⭐ 14y
Merhabalar,

Bugün itibar ile artık Ziraat Banka'sı aracılığı ile silk satın alabileceksiniz. İş Bankası ve PTT'den 2TL,4TL gibi ücret öderken Ziraat Bankası sizden hiç bir ücret talep etmeyecektir. Ziraat Bankası ATM'lerinden 7/24 hiç bir ücret ödemeden para yatırabilirsiniz.

Detaylı bilgi: http://forum.bsilkroad.com/37-csilkroad ... ustur.html
J
JollyGame OP ⭐ 14y
Merhabalar,

Bayram İndirimi ile %20 daha kârlı silk alışverişi yapabileceksiniz. Yaklaşık 10 gün sürmesi beklenen indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Kampanya başlangıcı: 14 Ekim 2013 - Pazartesi
Kampanya bitişi: 25 Ekim 2013 - Cuma

Bayram indirimi 110 ve 80 Cap olmak üzere her iki serverımızda da geçerli olacaktır.

İyi eğlenceler,
M
Hem eskileri yad etmek, hem de bir kaç arkadaşımız met ettiği için bizde dahil olduk. Yeni başlamayı düşünen arkadaşlar için izlenimlerim;

+ Çok kolay parti buluyorsunuz yardımsever oyuncular, akademi aktif.
+ Tek takılmayı sevenler için helperlar ve sos silah belli levellerde.
+ Emek istiyor diğer örnekleri gibi 123123 milyon sp 123123 silk vermiyor denge var.
+ Aksiyonlar harika pvp yapacak insan sıkıntısı çekmiyorsunuz, Tringular Job eskisi gibi. Trade ve Thief partileri.
+ Unique rank ve job rank ödülleri.
+ Silkle alınabilen itemler stallda satılabiliyor.
+ Yöneticileri web tarafında aktif sorunuza cevap alabiliyorsunuz ve gayet resmiler.
+ Mastery 300 tam bir oldschool herşey olması gerektiği gibi.

- Sox ratesi düşük hatta çok düşük isrodaki gibi, buna karşın çok eski oyuncular setlerini dizmiş size pk dahil her türlü muameleyi yapabilirler (:
- Server kapanma saatleri belirsiz "iyi eğlenceler" yazısı dışında "30 dakika sonra kapanacaktır" gibi bir şey yazabilirdi. Mob spawn bugları için server daha sık restart almalı.
- Facebook grubu çok daha aktif olabilirdi, belirli saatlerde kupon kodu verilebilirdi. Göstermelik olmuş sonuçta bir private server.
- Gm oyuna neredeyse hiç müdahale etmiyor, bu bence bir eksi. En azından serverda bir spy bulunmalı çünkü herkes "elite" değil. Hırsızlık, dolandırıcılık gibi faktörlere bu sebeple müdahale edilemediğini düşünüyorum.
- Drop rateleri iyileştirmeden ziyade karmaşıklaşmış mesela hep aynı itemler aynı mobdan düşüyormuş izlenimine kapıldım. (Özellikle Magic Stone)
- Oyun ekonomisine müdahale edilmeli, yeni başlamış biri som item için 2b yi 6 ayda toplar (:

Sonuç olarak bir private server için kaliteyi yakalamış olduklarını düşünüyorum. Benim gibi china severler ve Eu geldikten sonra oyun bozdu diyenler buyursun gelsin. Nickimi eskiler bilir (:
-
F
fehmi26 ⭐ 14y
Kardeşim 90 Cap Açarsan Baya bi Oyuncu İle Geleceğiz
D
deadlock ⭐ 19y
gördüğüm kadarıyla csilkroad player sayısı oldukça azaldı piyasadada gerçek isro tadında server yok denecek kadar az serverin eskisi gibi ilgi alması için yeni bir sw açılması mantıklı bence çünkü millet seti dizmiş oyunu bırakıyor bile kimse başlamaz bu oyuna
P
pacaveli ⭐ 19y
bu oyun oynanır işte eu olsa iyi olurdu ama o da biraz dengeyi bozuyor..
neyse indirelim 😊
J
JollyGame OP ⭐ 14y
Jolly Game'den herkese merhaba,

Yeni web sitemiz bugün itibari ile yayın hayatına başlamıştır. Eski sitemizin ihtiyaçları karşılayamaması ve eski arayüzü nedeni ile bir değişiklik yapma ihtiyacı duyduk. Güncel tasarımlara ve modellere ayak uydurmanın yanısıra, daha fonksiyonel ve modüler bir yapıya sahip olan yeni websitemizi sizlerin hizmetine sunuyoruz. Artık bir çok işlemi kendiniz yapabilecek ve beklemek zorunda kalmayacaksınız.

Yeni websitemiz ile ilgili olarak bazı mevcut ve gelecek fonksiyonları sizlerle paylaşalım.

Mevcut fonksiyonlar:
1. Yeni hesap oluşturmada e-posta aktivasyonu.
2. E-Posta değişimlerinde e-Posta doğrulama.
3. Şifremi unuttum için daha gelişmiş bir sistem.
4. Website üzerinden teknik destek imkanı.
5. Yine website üzerinden ödeme bildirimi ve kolay takibi.
6. Websitede aktif ve kullanışlı duyurular ile bakım bilgileri.
7. DirectX, driver güncel sürümleri.

Çok yakında eklenecek fonksiyonlar:
1. Silk geçmişi görebilme imkanı
2. Promosyon Kodu sistemi
3. E-Posta bilgilendirme sistemi

Yeni markamız Jolly Game ile daha nice yenilikler sizlerle olacak. Değerli oyuncularımızın bize sağlamış olduğu destekten dolayı çok teşekkür ederiz.

İyi eğlenceler,
Jolly Game Ekibi
J
JollyGame OP ⭐ 14y
Merhabalar,

Yoğun çalışmalar sonucu cSilkroad serverımız için tasarlamış olduğumuz büyük güncellemenin 1. bölümü getirilmiştir. Bu bölümde sizler karakterlerinizi daha fazla güçlendirecek ve 2. bölüm için gereken hazırlıkları yapabileceksiniz. Oyunun kolaylaştırılması ve sizler için alternatif çözümlerin üretilmesi için bazı yenilikler planladık.

1. Aylık Unique Ranka Ünvan Sistemi Getirildi

2. Stacklar Değiştirildi

3. Başlangıç Itemleri Değiştirildi

4. Exp/Sp ve Party Exp/Sp Rateleri Arttırıldı

5. Unutulmuş Dünya (FGW)

Unutulmuş Dünya Görevi

J
JollyGame OP ⭐ 14y

Merhaba değerli oyuncularımız,

Jolly Game olarak özel günlerde sizlere sunduğumuz fırsatlardan biri daha bu Kurban Bayramında sizlerle olacak. 3 - 10 Ekim tarihleri arasında yapacağınız silk alışverişlerinde %20 bonus silk elde edeceksiniz. Bu kampanyadan sonra yakın zamanda yeni bir kampanya gerçekleşmeyeceği için bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

Bu kampanyadan faydalanmak için tek yapmanız gereken her zamanki gibi silk satın almak. Harici bir başvuru yada talepde bulunmanıza gerek yok.
J
JollyGame OP ⭐ 14y

Jolly Game'den herkese merhaba,

3. yaşını doldurmak üzere olan Jolly Game artık yeni bir tanıtım videosuna ihtiyaç duymaktadır. Siz değerli oyuncu ve üyelerimizin katılımları ile gerçekleşecek olan bu yarışmada ilk üçe ödüller dağıtacağız. Tahmin edeceğiniz üzere videonun genel konusu Jolly Game'i ve oyunlarını tanıtmak olacak. Detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır.

Videoda yer alması gereken konular:

1. Video kesinlikle Jolly Game adını tanıtıcı olmalıdır.
  2. Videonun büyük bölümü bSilkroad ve cSilkroad serverlarımıza ayrılacak.
  3. Teamspeak 3 serverımız tanıtılacak.
  4. Jolly Game forumu tanıtılacak.
  5. 3 Yıllık bir platform olduğumuz belirtilecek.
  6. Yukarıdaki 5 maddeyi içermeyen videoları elenecektir.
  7. Video'da Jolly Game, www.jollygame.net ve Jolly Game logosu gibi ibareler kullanılmak zorundadır.

Video Yarışması Genel Kuralları

1. Youtube servisi üzerinden videonuzu bizlerle paylaşmalısınız
  2. Videonuz en az 720p yada 1080p yüksek çözünürlüğe sahip olmalı.
  3. Küfür, argo veya yetişkinlere yönelik materyal bulunmamalı.
  4. Bu videolar Jolly Game tarafından kullanılabilir ve yayınlanabilir. Her türlü hakkı Jolly Game'e ait olacaktır.
  5. Video başlığında "Jolly Game" ibaresi olmalıdır.
  6. Video süresi minimum 2 , maximum 7 dakika olmalıdır.
  7. Jolly Game ödül, süre ve kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Video için kaynağa mı ihtiyacınız var mı?

bSilkroad: Kaynak 1, Kaynak 2
cSilkroad: Kaynak 1, Kaynak 2
Jolly Game: Kaynak 1, Kaynak 2
Jolly Game Forum: Kaynak 1
TeamSpeak 3: Kaynak 1

Ödüller Nelerdir?

1. BİRİNCİ: 100TL değerinde 1500 Silk
  2. İKİNCİ: 1 Adet Premium Plus
  3. ÜÇÜNCÜ: 1 Adet Devil yada Angel Spirit

Video yarışması başlangıç ve bitiş tarihleri:

Yarışma Başlangıcı: 07 Kasım 2014
Yarışma Bitiş: 1 Aralık 2014 - 23:59'da sona erecek.

Sonuç
: Yarışma bitiminden sonra 1 hafta içerisinde kazanan açıklanıp ödüller teslim edilecek.

Yarışmaya nasıl katılırım?:

Ödüllü Video Yarışması kategorisinin altında başlık açarak Youtube'a yüklediğiniz videoları bizimle paylaşabilirsiniz.

Örnek Video koyma işlemi editörün sağ üstünde yer alan bu logoya tıkladıkdan sonra etiketlerin arasına tam youtube linkini koymalısınız.

Örnek:

http://www.youtube.com/watch?v=47VZs_IUWsw
[YT ] 47VZs_IUWsw [/YT]
Bir çok oyuncumuz yoğun tempoda ders çalışıyor yada işe gidiyor. Bunu göz önünde bulundurarak yarışma süresinin 2 hafta olmasına karar verdik. Gerisi sizlerin hayal gücüne ve yaratıcılığına kalmış.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Serveri yeniden başlatmayı düşünüyomusunuz?
Yaralı style
N
nemesis344 ⭐ 12y
server tutmamş
J
JollyGame OP ⭐ 14y
Bu mesaj nemesis344 rumuzlu uyeden alinti yapildi
server tutmamş

Serverımız 300 player ile hizmetine 2 yıldır devam ediyor. Bu rakam tamamen gerçek olup bot sayısı diğer oyunlara göre oldukça düşük. Oyunumuz genellikle yüksek yaş ve elite kitleye hitap etmektedir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: