attack rating %5 increase mi?
hp recovery %25 increase mi basayım??
cvp verenler neden oldugunuda açıklarsa çok güzel olur teşekürler
Joker Kıyafeti Aldım Hangi Özelleklieri Basıyım=??
· 15 Replies · 1.6K views 0 reading
15 Replies
J
Jason Walker
⭐ 19y
Attack rating %5 incrase derim. HP Recovery %25 basmanın hiçbir faydası olmayacaktır. PVP sırasında oturup canını fullemeyi beklemeyi düşünmüyorsan tabii ki ... 😊
ok ben onu şey sandım mp 100 basıyosa 1250 bascak filan sandım
peki hp 150 mi yoksa recovery %25 mi 😄
cvp yok mu? 😞
Tabiki de atack raiting basmanı tavsiye ederim.
Ben tuxedo ve glengarry aldım ve şunları bastım;
Glengarry: Parry Ratio 5% Increase, Damage Absorbtion 5% Increase
Tuxedo: HP Recovery 25% Increase, Attack Rating 5% Increase, Damage 5% Increase, Ignore monster probability 1% Increase
HP Recovery 25% yapmamın sebebi bowman olmam mob yanıma gelene kadar ölüyor ya da bir yumruk atıyor. Bir sonraki mob gelene kadar HP dolmuş oluyor. Nerdeyse HP potu kullanmıyorum. Sen STR veya INT bas.
Glengarry: Parry Ratio 5% Increase, Damage Absorbtion 5% Increase
Tuxedo: HP Recovery 25% Increase, Attack Rating 5% Increase, Damage 5% Increase, Ignore monster probability 1% Increase
HP Recovery 25% yapmamın sebebi bowman olmam mob yanıma gelene kadar ölüyor ya da bir yumruk atıyor. Bir sonraki mob gelene kadar HP dolmuş oluyor. Nerdeyse HP potu kullanmıyorum. Sen STR veya INT bas.
bende nukerim bendede etkisi olur mu?
nukerim beyler hadi basıcam nolur söleyin
Attack rating %5 incrase derim. HP Recovery %25 basmanın hiçbir faydası olmayacaktır. PVP sırasında oturup canını fullemeyi beklemeyi düşünmüyorsan tabii ki ... :)
+1
ingore moster + attacking ratio diyorum başka bişey demiyorum ama İNGORE yi kesin bas mutlaka
T
Tarantella
⭐ 19y
eger charın eu ise recovery basman yerinde bir tercih olur.
lakin glavie ya da bow isen att rating e vermeni tavsiye ederim.
ignore a da vermeyi unutma..
lakin glavie ya da bow isen att rating e vermeni tavsiye ederim.
ignore a da vermeyi unutma..
Atack tabiki de
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Attack Raking Bence
Log in to write a reply.
Log In