Arkadaşlar Heryerde görüyorum Job cave falan yazıyor sp kasılıyormuş sabah akşam 7/24 bota bırakılıyormuş bunu bana ayrıntılı anlatacak arkadaşlar arıyorum Lütfen bilen ve uygulayan arkadaşlar yorum yapsın şimdiden Teşekkürler ☕
Ps:Char 92 Wizard tır
Job ile Sp Kasmanın Ayrıntıları Neler?
· 15 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Job cave dediğimiz yer 105+ hunter/trader ve thieflerin girebildiği görevler ile sp/ex kasılan mekandır.
Anladım Çok Teşekkür Ederim Bir Sorum daha Olacaktı, 105 olunca Doğal olarak Buraya giriyoruz ve de Normail Bot a Bıraktığımızdan daha fazlamı Exp ve Sp veriyor Bu Job Cave?
Anladım Çok Teşekkür Ederim Bir Sorum daha Olacaktı, 105 olunca Doğal olarak Buraya giriyoruz ve de Normail Bot a Bıraktığımızdan daha fazlamı Exp ve Sp veriyor Bu Job Cave?
görev ile sp kasıyorsunuz
1 görev ortalama 700 sp veriyor cavenin doluluk oranına göre günde 300k sp kasabilirsiniz
görev ile sp kasıyorsunuz
1 görev ortalama 700 sp veriyor cavenin doluluk oranına göre günde 300k sp kasabilirsiniz
Bu Mükemmel Birşey o zaman Bir an Önce +105 olmak lazım anlaşılan..Peki Artı ve Eksi Yönleri nelerdir? 🙄
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Artısı sp kasmak. Eksisi ise arada thief/hunter hunter/thief caveyi basabiliyor. Sizde botta iseniz yatıyorsunuz.
Biraz daha Açabilirmiyiz belirli Bir saatlerimi Var yoksa Kafasına Esen Cave e Girip Bottakileri Yatırıyormu?
Biraz daha Açabilirmiyiz belirli Bir saatlerimi Var yoksa Kafasına Esen Cave e Girip Bottakileri Yatırıyormu?
sürekli belirli bir zamanı yok
sürekli girip party sistemi ile istediğin kadar sp kasabilirsiniz cavede bir thief birde hunter bölümü var yani içerde savaş halindesiniz ^^
sürekli girip party sistemi ile istediğin kadar sp kasabilirsiniz cavede bir thief birde hunter bölümü var yani içerde savaş halindesiniz ^^
Son Sorum Thief veya Hunter lar Öldükleri Zaman Exp Kaybı Oluyormu?
Son Sorum Thief veya Hunter lar Öldükleri Zaman Exp Kaybı Oluyormu?
mutlaka exp kaybı oluyordur o konuya hiç dikkat etmedim ama zaten yatsan bile çok büyük bir exp kaybetmediğin için bir sorun teşkil etmez
Anladım Peki Çok Teşekkürler Sağolun
T
th3NightMare
⭐ 19y
300k mı 😱
N
Neoptolemos
⭐ 16y
Harbiden 300k mı ?
Kim kasmış bir günde 300k ?
Bende giriyorum ama 8 li pt ile en fazla 70k kasıyorum günde.
Ki bu bile çok güzel bir rakam.
1 Ayda 2.1m sp eder.
Kim kasmış bir günde 300k ?
Bende giriyorum ama 8 li pt ile en fazla 70k kasıyorum günde.
Ki bu bile çok güzel bir rakam.
1 Ayda 2.1m sp eder.
Şöyle bişey var thief ile hunter/trade cave arasında kapı yok doğal olarak thiefler dönüp dolaşıp hunter mekanına gelebiliyor ve herkezi bottayken temizliyor bu ölme oranı yeni thief/hunter update'sinden sonra dahada çoğaldı millet Rank derdinde olduğundan çok yatılıyor. Ve odalar çok dolu 👍
Baya Bir Uğraşacağız Yani Anlaşılan daral:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
BELLONA DA 130 LW ÜSTÜ CHAR ALINIR GOLD ILE S DEVIL FLAG JOB 120 LW SP Sİ FAZLA OYUN ICI GOLD ILE ALINIR PM ATIN BEYLER 05 37 596 8510 BU NUMARADAN SP Farm BİTTİ 4m SP ile Kasıyorm pLvL SS Leri İçerde C-sro Red Diamond'u Sp yapma yani gold ile SP 129 LVL S/S 4,8m SP 14D Set FF FB 111LVL JOB , JOB SET FB Palmyra | VIP GDF +9 STR&INT |Devil S |112lv Spear Nuker |12D+15 Weapon|104lv Job Lv|100lv Job Set FB|1.6Mil SP