arkadaşlar yanlışlıkla bu yeni update de thief oldum. ve thieflikten ayrılamıyorum...
yardımıcı olursanız sevinirim...
Job değiştirme
· 7 Yanıt · 26K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
oyuna gir çık yap oyun girişinde job hunter avcı seç lütfen.
S
skyline1523
⭐ 19y
bende de olmuyor :S
oyuna gir çık yap oyun girişinde job hunter avcı seç lütfen.
Arkadaşlarında dediği gibi oyuna gir çıkta olmuyor nedense Okan abi bende de var aynı sorun. daral:
Şehirlerdeki job npclerinden istifa et.
oyuna gir çıkla olmaz
tief npc sine gideceksiniz janganda eski tief npc sinin yanında var yeni bir npc orda
meslekten ayrıl seceneği var ona tıklayın 10m para cezası + başka ne ceza veriyor bilmiyorum bu şekilde çıkabilirsiniz meslekten
tief npc sine gideceksiniz janganda eski tief npc sinin yanında var yeni bir npc orda
meslekten ayrıl seceneği var ona tıklayın 10m para cezası + başka ne ceza veriyor bilmiyorum bu şekilde çıkabilirsiniz meslekten
M
mesut58500
⭐ 17y
malya gm salak salak is yapıyo hunterlıkden cıkamıyoz tif oluyoz tifden cıkamıyoz mallasdı iice oyun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Silkroad Online Job Alias Change Ticket (Job İsim Değiştirme) vSRO | Job Ceza Limitini Değiştirme. FIND JOB /// FIND JOB /// FIND JOB /// FIND JOB /// 133Lv Spear (Duke Avatar) 125Lv Hunter Job S Devil & 132Lv Wizard/Cleric 120Lv Thief Job S Devil(Female) & 134Lv Spear 125Lv Hunter Job S Devil(Male) ENGLISH JOB /// ENGLISH JOB /// ENGLISH JOB ///