ya arkadaslar ben jigsaw ın verdiğin fash game leri oynuyamıyom yükeldim flash payer ı sadece 1 tane sini oynuyabiiyom o da türkiyede ki şehirleri bulmaca Evil or Very Mad Mr. Green
Jigsaw ın oyunları yardım
· 12 Replies · 1.3K views 0 reading
12 Replies
ya arkadaslar ben jigsaw ın verdiğin fash game leri oynuyamıyom yükeldim flash payer ı sadece 1 tane sini oynuyabiiyom o da türkiyede ki şehirleri bulmaca Evil or Very Mad Mr. Green
bi dk bakıyorum...
bende oynayamıyom bi program lazımmıs ama bende yok onada bakarsan iyi olur Mr. Green
Arıyorum ama sorun çıkmamış sizden başka galiba Very Happy vista mı kullanıyorsunuz yada sürüm ne Twisted Evil
bende flash player yok galiba Mr. Green Mr. Green
-Resim Silinmiş.
buna care varmı? Crying or Very sad
-Resim Silinmiş.
Onu indirmişsin. Sonra bi yere taşımışsın veya adını değiştirmişsin gibi birşey yazıyor. İndirdikten sonra direk rar dan aç indirme yöneticisinden açma Wink
sağol arkadasım oynuyabiliyirum senin dediğin yöntemle bu sefer kotaya giriymu.. ya peki internet yoksa oynuyabilicez mi?
@melik
mozilladan indirme bazen indirdigi seyleri kendi kendine siliyor bi arada ben 60 mb lik dosya indirip bilg kapamistim tekrar actigimda ise dosya yoktu,tekrardan indirceksin baska care yok Evil or Very Mad
yanlışın var bana hiç olmadı. Birlikte aç, Kaydet sorusu gelir. Kaydet i seç sonra nereye kaydetmek istediğini seç. Kaydettiğin yerden silinmez...
Log in to write a reply.
Log In