Icerige atla
Extraloob

jewelden dress cikarttirma :S

· 23 Yanıt · 1.9K görüntüleme
C
c4b4L OP ⭐ 19y
1 haftadir urasiorm hersey ckti jewelden ama bi tek ustluk cikmadi :S bunun bi taktiqi warmi acaba 😄 sinir oldm hastayim female cadi kıyafetine supurgem war kafalik war sadece ustluk yok dellenmek uzereyim warmidir taktiqi 😄
23 Yanıt
A
Akuji ⭐ 19y
varsa banada lazım o taktik binlerce box kırdırdım üstlük çıkmadı hala 🤔
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ong farm yapanlarda bolca çıkıyormuş diye duydum, banada 2 parçası çıktı üçüncü parça çıkmadı :S
B
Braunx ⭐ 19y
ong farm yapanlarda bolca çıkıyormuş diye duydum, banada 2 parçası çıktı üçüncü parça çıkmadı :S

plvl yapınca bolca jewel box düşüyo evet ama dress düşmüyo düşsede bana hep male düşüyo ki char female :?
T
Tarantella ⭐ 19y
evet burdan taktigi vereyim son 4 gün kala..
aynı accounttan bir yeni çar açın ana çarınız female ise male olsun..eger male ise female olsun..gidip 2-3 m para yükleyin ona..sonra başlayın ong taxiye..o kırdıkdıkça hep cinsiyetinin tam tersi kostumler çıkacaktır..sizin de ana karakteriniz buna uyuyor..storage a koyuyorsunuz ve ana karakterden girip çekiyorsunuz kostumleri altınıza...bu kadar..
F
F10diP| ⭐ 19y
evet burdan taktigi vereyim son 4 gün kala..
aynı accounttan bir yeni çar açın ana çarınız female ise male olsun..eger male ise female olsun..gidip 2-3 m para yükleyin ona..sonra başlayın ong farma..o kırdıkdıkça hep cinsiyetinin tam tersi kostumler çıkacaktır..sizin de ana karakteriniz buna uyuyor..storage a koyuyorsunuz ve ana karakterden girip çekiyorsunuz kostumleri altınıza...bu kadar..

katılıyorum ☕
R
Rane ⭐ 18y
Mantıklı ama önemli olan şans.Ana karakterine düşsün diye yan char açarsın bu sefer de yan chara uygun kıyafetler düşer 😊 Ben hep 150 tane biriktirip öyle kırdırıyorum, büyük ihtimalle 1 dress düşüyo ama arkadaşa hâla düşüremedik :S
S
Sumsum ⭐ 19y
2 tane male dress üstlük çıktı bir türlü female cıkartamadım uyus luk bır durum :S
W
Wyndra ⭐ 19y
10 tane female supurge dusurdum 1 tane male dusuremedim
2 tane male kıyafet 1 tane female kıyafet dustu supurge dusmuyo cıldırcam ya
B
BiG BoY ⭐ 18y
benim taktigim şöyle yaklaşık 200 Jewel yapacaksın Vermeyeceksin oyundan çıkacaksın ertesi gün vereceksin öle daha kolay veriyo jewel eskimiş oluyo biraz ben öyle yaptım çıktı yoksa banada çıkmıyodu 4 Gün öncesine kadar daha ugraşmadım çıkartmak için çıktı ya yeter o yani
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bana 3 Set Cıktı 2'si Female Oldugu Icin Giyemıorum..Ama Sunu Farkettım Hep Kendı Lvımda Kasılırken Cıktı Baska Char Kasarken Hıc Cıkmadı ...
M
Mighty ⭐ 19y
Toplam 147 jewel boz düşürüyorsunuz.
5 tanesini constantinede 4 tur attıktan sonra so oka kırdırın.
Sonra samarkand geçin 7 tur aatıktan sonra so ok a 16 tane kırdırın.Ardırdan jangana geçin kalan jewel boxların %10 unu burda kırdırın.
Geri kalanı downhagte 5 tur attıktan sonra hepsini ordaki so ok a kırdırın hepsi cinsinize uygun dress çıkacak. 🕵️

dress cıkarma tamamen şans işi taktikle fln olmaz jewel box düşürmenin taktigi vardır o da exp item auto share.herkes biliyor bunuda zten.
U
Unbeaten ⭐ 18y
Toplam 147 jewel boz düşürüyorsunuz.
5 tanesini constantinede 4 tur attıktan sonra so oka kırdırın.
Sonra samarkand geçin 7 tur aatıktan sonra so ok a 16 tane kırdırın.Ardırdan jangana geçin kalan jewel boxların %10 unu burda kırdırın.
Geri kalanı downhagte 5 tur attıktan sonra hepsini ordaki so ok a kırdırın hepsi cinsinize uygun dress çıkacak. 🕵️

hehe biras saçma 😄
R
Remi ⭐ 19y
Bana 3 Parçada Çıktı Asıl Charım Fmale'di Hep Fmale İtemler Çıktı Bi Kere Male Şapka Çıktı O Kadar Çok Fazla Jewel Kırdıymalada Alakalı Olduğunu Sanmıyorum 5 Jewel Kırdırmıştım Fmale Üstlük Çıkmıştı Bana Yani Kanımca Tamamen Şans ☕
C
c4b4L OP ⭐ 19y
sansla alakasi yok bence . 166 tane yi parca parca kırdım hep ust uste en sonunda female ustluk verdi 😄 kasa supurge ve male ustlukle dolu xD yan charlara takıom bende yapılcak bise yok :D:D
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y

Doğru Duymuşsun okan abi 🍺
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Slottan döndüm 16 tane jewel vardı inverntory pek dolu sayılmazdı hepsini birden kırdırdım dress çıktı.
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Slottan döndüm 16 tane jewel vardı inverntory pek dolu sayılmazdı hepsini birden kırdırdım dress çıktı.

şans işi bir tane kırdırsan çıkar 1500000 Kırdırsan çıkmaz
J
joseff ⭐ 18y
arkadaşlar sizin bu anlattıklarınızı okuyomda bende ACAAYİP ŞANS VAR HARBİDEN
çünkü daha 3.jeweli kırdırdıgımda üst, 5.de süpürge 9.dada şapka cıktı
o kadar jewel arasından sadece 1 kere dodging cıktı geri kalan yaklasık hepsi
500+ hp ve mp cıktı ister inanın ister inanmayın banka şimdi agzına kadar 500+
hp ve mp dolu ha female maleden bahsediyonuz bilmiyorum ama benim male char var ben giyiyorum 200 geçkin jewel kırdırdım ve 10dan fazla full set cıktı sattım saygılarımla
J
joseff ⭐ 18y
haa dress cıkarma hakkında bayaaa yorum yapılmış bence hepsi SALLAMAAA
yapmış tamamen sans mans meselesi yok tur atacanda yok 2 car acanda yok efendim 5 6 tane joymaxdan char açacanda ooooooooo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: