Icerige atla
Extraloob

Jewelbox tan çıkan Wizard costume

· 43 Yanıt · 3.3K görüntüleme
S
snoppyy OP ⭐ 19y
😄 arkadaşlar joymax kıyak geçiyo heralde.. gören varmı nasıl bişeyy?? bi screenshot yapan olsa fena olmaz yani 🍺 😆
43 Yanıt
_
_titan_ ⭐ 19y
1 jevelden 10 scrool cıktı (dodging)
S
snoppyy OP ⭐ 19y
bende verdim 4 tane 1 trigger 1 hit 2 tane de 500 mp increse çıktııı 😞 kostüm çıkar inş yaa 😄 düşmüyo da jewelbox
S
snoppyy OP ⭐ 19y
yokmu çıkan yaaaa.. veya size ne çıktı onu yazsanız ???
J
Journalist ⭐ 19y
şuana kadar 63 jewel kastım vede devam ediyom kasmaya 😁
S
snoppyy OP ⭐ 19y
😄 nasıl kastın o kadar yaaa.. bende çıkmıyo hiç..:D bi el at şu olaya.. yapsan yapsan sen yaparsı 🤔
A
addIcFb ⭐ 19y
:D nasıl kastın o kadar yaaa.. bende çıkmıyo hiç..:D bi el at şu olaya.. yapsan yapsan sen yaparsı 🤔

Koy Bota Gel Bak 2 3 saat sonra görürsün 🎅
S
snoppyy OP ⭐ 19y
yaa botta zaten de arada bi almıyo sanırım anlamadım..bi alıyo bi almıyo 😄 ama başında bekliyormm daha 3 olduu..:D
J
Journalist ⭐ 19y
:D nasıl kastın o kadar yaaa.. bende çıkmıyo hiç..:D bi el at şu olaya.. yapsan yapsan sen yaparsı 🤔

Koy Bota Gel Bak 2 3 saat sonra görürsün 🎅

ben bottada kasmıyorumki hatta ben kasmadan jewel toplayan biriyim 😁
C
CaN_KsK ⭐ 19y
yaa botta zaten de arada bi almıyo sanırım anlamadım..bi alıyo bi almıyo 😄 ama başında bekliyormm daha 3 olduu..:D

Alıyor alıyor 😊 4 lü pt de zor çıkıyor pt yapacaksın pt mob keseceksin yada taxi yapacaksın ozaman gör bak 😈
R
ya arkadaşlar 1 allahın kulu yardım etmezmi nerde bu moderatörler ??? oyun açılmıyor nasıl yardımcı oluyorsunuz siz giriyorsunuz ben neden giremiyorum oyuna :S
S
snoppyy OP ⭐ 19y
4lü pt deyim ama pt monster kesiyormm 😄 Ayrıca AgBot topluyomu belli diil yaa seçtim item list ten ama bi alıyo bi almıyo karışık işte:D neyse 4 olduu 😄
S
snoppyy OP ⭐ 19y
arkadaşım napıyosunda girmiyoo. anlat ben yardım etmeye çalışıyım.. agbot kullanıyomusun ??
R
ya arkadaşlar 1 allahın kulu yardım etmezmi nerde bu moderatörler ??? oyun açılmıyor nasıl yardımcı oluyorsunuz siz giriyorsunuz ben neden giremiyorum oyuna :S
M
Misproject ⭐ 19y
blue basılıyo diolar
S
snoppyy OP ⭐ 19y
blue basılıyo diolar

anlamadım o ne yaaaa
d: 🍿
R
silkroad ı tıklıyorum bunu söylüyor

the server is undergoing inspection or updates . Connect http:/..... for more informations.

bunu veriyor tmm diyorum launcer açılıyor ve öle kalıyor start gelmiyo..
R
cevap bekliyorum arkadaşlar..
S
snoppyy OP ⭐ 19y
Agbot kullanıyosan media patcher ı kapat.. sanırım o sorunun.. başka açıklaması yok..,

Bu arada arkadaşlar konu amacını aştıı 😄 Wizar s kostüm sormuştum ben varmı gören bilen çıkan ??
R
bot kullanmıyorum..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: