Icerige atla
Extraloob

Jewel box devil spirit hakkında sorum olcak

· 23 Yanıt · 2.8K görüntüleme
R
R@Do OP ⭐ 19y
Bu devil spirit b gradeler 7 gün kullanıldıktan sonra siliniyor mu yoksa 50silkle uzatabiliyormuyuz?
23 Yanıt
B
BiLqiN ⭐ 18y
uzatabiliyoruz .
B
berbatoov ⭐ 17y
pek i50 silkle ne kadar uzatabiliyoruz. 1aymı 1haftamı
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Banada kesin bir bilgi lazım.1aymı uzatılıyor yada hiç uzatılmıyor mu ?
U
Uza__Lan ⭐ 17y
28 gün uzatılabiliyor
I
Uzatılmıyor diye biliyorum ama hiç çıkmadı.
Windy
Windy ⭐ 19y
3 tane çıktı,uzatılabiliyorsa hangisini uzatıcam ben bunların 😈
G
gokhan50 ⭐ 18y
uzatılyor mu banada cıktı da
Y
yankeekin ⭐ 18y
uzatılıyor 1 ay
J
josefbeb ⭐ 18y
3 tane çıktı,uzatılabiliyorsa hangisini uzatıcam ben bunların 😈

Süper işte daha ne istiyorsun; neredeyse 1 aylık bedava gelmiş sana 😁 hepsini kullan son kullandığını uzatırsın! Ayrıca size bir bilgi vericem bunun hakkında Devil sprit in gün ü bitse bile üstünüzden çıkarmayın; çünkü çıkarmadğınız takdirde HP ve MP nizi % 15 aynı şekilde yükseltmeye devam ediyor 😎
H
haso42 ⭐ 18y
Cok şanslıyım benım yan charıma jewelden 2 tane dewil spirit cıktı :D:D:D:D:D:D
A
afsdfas ⭐ 18y
yav nasıl çıkarıyorsunuz ya nalet olasıca çıkmıyor bana
R
Bu devil spirit b gradeler 7 gün kullanıldıktan sonra siliniyor mu yoksa 50silkle uzatabiliyormuyuz?

uzatabiliyorsun fakat uzattığına değecek bişey değil benim tavsiyem al 150 silke özellikleri 3 kat olarak kullan
J
Jaysean ⭐ 18y

uzatabiliyorsun fakat uzattığına değecek bişey değil benim tavsiyem al 150 silke özellikleri 3 kat olarak kullan

Jevel Box'tan çıkanın 7 gün süresi bittikten sonra etkiler %15e çıkıyor.Tekrar canlandırıldığında normal DS'den hiç bir farkı kalmıyor.
M
Mistiness ⭐ 17y
bana çıktı ama rollback olunca geri gitti xD
R

Jevel Box'tan çıkanın 7 gün süresi bittikten sonra etkiler %15e çıkıyor.Tekrar canlandırıldığında normal DS'den hiç bir farkı kalmıyor.

bak cidden bunu bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum saolasın 😗
S
SnorLax ⭐ 17y
Cok güzeL bu buLuş:D:D
The47
The47 ⭐ 18y
günde 70tane jewel çıkartıyorum 1 tane bile çıkmadı.
J
josefbeb ⭐ 18y
günde 70tane jewel çıkartıyorum 1 tane bile çıkmadı.

Ben gunde 350 den fazla verıyorum daha 1 tane cıktı 👋
H
HelioSsS ⭐ 17y

Bana da çıktı ,150 silkle alınan ds ile aynı özellikleri . . .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: