Rewind OP Yönetici ⭐ 19y 12 yil once (düzenlendi) #1 Kısa bir süre önce keşfettim ses ve görselde çok keyif verici daha şarkılarının hepsini dinlemedim youtube mix'i var ordan bakmak isteyen bakabilir ☕ Seven Nation Army - The White Stripes (cover) Jess GreenbergSpoilerHighway to hell - AC/DC (cover) Jess GreenbergSpoilerWanted dead or alive - Bon Jovi (cover) Jess GreenbergSpoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
SubDue ⭐ 17y 12 yil once #2 kızı 2 dakika sonra farkettim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warmoon ⭐ 18y 12 yil once #3 Çok hoş hophopho~ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 12 yil once #4 Ses yok. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind OP Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #5 Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildiSes yok.Spoilerhoparlörünü aç summer5:Spoilersummer3: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 12 yil once #6 İzlenebiletesi var TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil