Icerige atla
Extraloob

JasonWallkeR ve TWEETY Bi bakarmısınız

· 10 Yanıt · 1.9K görüntüleme
N
N0F3AR OP ⭐ 19y
marlboro___ nickli sahısın verdiği link neydi ben arasrtırdım ve buldum benim hacklenme sebebim silkroad dupe lapin gibi atlamıstım ve simdi charım gitti
10 Yanıt
Tweety
Tweety ⭐ 19y
sen o linki kullandın mı ? Confused
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
N
N0F3AR OP ⭐ 19y
ben o linki kullanmadım ama birsi bana hacklenmeden yaklasık bir ay once yedirmisti ve charım hacklendi ben bunu ip ucu olarak kullanmak istiyorum veya bu topiği acan sahsın mail adresini bana verebilirmisin Crying or Very sad
Tweety
Tweety ⭐ 19y

ben o linki kullanmadım ama birsi bana hacklenmeden yaklasık bir ay once yedirmisti ve charım hacklendi ben bunu ip ucu olarak kullanmak istiyorum veya bu topiği acan sahsın mail adresini bana verebilirmisin Crying or Very sad

adamı bulsak Rolling Eyes
N
N0F3AR OP ⭐ 19y
ya bu forumun kayıt listesi falan olmuyormu yani uye olanların msn adresli vb bilgilerinin bulunduğu yer eğer varsa sahsın msn adresini oğrensek yeter
Tweety
Tweety ⭐ 19y

ya bu forumun kayıt listesi falan olmuyormu yani uye olanların msn adresli vb bilgilerinin bulunduğu yer eğer varsa sahsın msn adresini oğrensek yeter

kayıt olurken msn adresi vermesi zorunlu değil Crying or Very sad yada herhangi bir e-mail Wink
B
BlackLighT ⭐ 19y
adamın kayıt oldugu ip adresinden evini bile bulabilirsin sanırım
geçmiş olsun arkadasım Neutral
J
dupe konusunda ben uyarıda bulunmuştum konunun içinde keşke yorumları okusaydın Wink
Tweety
Tweety ⭐ 19y

adamın kayıt oldugu ip adresinden evini bile bulabilirsin sanırım
geçmiş olsun arkadasım Neutral

haklısın adam modeme restart atmadıysa tabiki

ayrıca ben IP göremiyom gmodlar görüyor Wink
N
N0F3AR OP ⭐ 19y
yaw hala alamadım charı Kahretsin yeni basladım bende umidi kestim onda yenisi 42 oldu bile 1 haftada neyse yenisine sağlık...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: