ama format atıyom c deki hiç bir şeyi silmemiş.nasıl tam olarak format atabilirim.
JasonWalker Yardım ET Yerel Disk C silmek İsitoum.
· 19 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
Jason'dan baska kimse yokmu bu sitede baslıgın sadece Jason!a hitap ettigi için bilen kişiler senle bilgisini paylasmaz...!
Başlıga JasonWalker yardım et yazmasaydın Ben yardım edicektim Nedenini biliyorum. ama Sadece Jason'dan İstiyorsun yardımı o görene kadar Beklersin artık.
Şimdi ben burada deneme modum.Yardım etsem diğer mod arkadaşların dediği gibi, etmesem bölümümle ilgilenmiyorum???
Sence ne yapayım?
Bence sen başlığını değiştir, bende yardımcı olayım GScihanda.
Sence ne yapayım?
Bence sen başlığını değiştir, bende yardımcı olayım GScihanda.
J
Jason Walker
⭐ 19y
ok tuşları ile c nin üzerine gel ve D ye bas enter de L ye bas. 😉
Siz genede yardım edin arkadaşlar herhalde JasonWalker ilgili durduğu için başlığa öyle yazmış arkadaşımız. :P
Al işte Botun yapcagı yorumda bu kadar olur 😜 Jason İlgili Biz ilgisizmiyiz Foruma.(bu laf içinde Kendinede İlgisiz diyorsun) 😜
J
Jason Walker
⭐ 19y
Jason sana bir soruda benden. 😄
Neden yerel disk c veya d ye girmek isterken bu menü karşıma geliyor.Trojen temizledim böyle kaldı. :S
- Resim Silinmiş.
Sağ tıklayıp araştır demeyi dene. Ya da internet explorer ile aç . Aynı şey zaten.
J
Jason Walker
⭐ 19y
Açılıyor yalnız tekrar yeniden girmem gerektiğinde gene bu ekran geliyor. :D
Sorun yok o zaman 😄
Diskini NTFS formatında formatla geçer. Fat 16 veya 32 kullanıyorsan çok sorun çıkartıyorlar onlar.
Da ne olarak? Fat 32 olarak format atmakla NTFS olarak formatlamak aynı değiller.
baslat, kontrol paneli, administrator tools (türkçesini bilmiom 😞 ) servisler backup --stop service + disable et.
Sanırım. Benim XP almanca.
Bende bu arada konuyu bilgisayar sorunarı kısmına taşıyımda bişi yapmış olduğum görülsün 😜
Bende bu arada konuyu bilgisayar sorunarı kısmına taşıyımda bişi yapmış olduğum görülsün 😜
Tabiki NTFS hacım.
NTFS ama "Tabii ki" değil... 😎
Nese konu taşındı
Majestic Aynı trojan bana da bulaşmışdı C ile D ye tıklayınca birlikte Aç geliyordu Çözümü: AVG antivürüs 10 dk da tarattım sildim hepsini Trojanlar için AVG süper bir program 😉
Bak virüsten olabilir. AVG ile tarat sonra trend micro ile tarat geçer.
Virüsten olamma ihtimalide var. Yanlış update veya sakat windows (kaçak CD lerde bazen olur böyle) kurulumuda buna yol açabilir. Dün Format attığına göre böyle birşey olma ihtimali yüksek. Sana tavsiyem şu:
Denetim masası-> Program ekle kaldır-> Yukarıdaki [Updateleride göster]->ve en sonunda bütün update leri uninstall et->bilgisayarı restart at->windows update in sitesine gir->bütün updateleri indir
Updateler inerken ve install olurken lütfen başka hiçbirşey yapma ve bilgisayarına yaptırma.
Virüsten olamma ihtimalide var. Yanlış update veya sakat windows (kaçak CD lerde bazen olur böyle) kurulumuda buna yol açabilir. Dün Format attığına göre böyle birşey olma ihtimali yüksek. Sana tavsiyem şu:
Denetim masası-> Program ekle kaldır-> Yukarıdaki [Updateleride göster]->ve en sonunda bütün update leri uninstall et->bilgisayarı restart at->windows update in sitesine gir->bütün updateleri indir
Updateler inerken ve install olurken lütfen başka hiçbirşey yapma ve bilgisayarına yaptırma.
bak benim flash discede oluyo aynısı araştırla giriodum sonra gerekli dosylaar olmadığı bi zamanda flash disce yan tıkladığımda birleştir idye bi seçenek görüm tıkladım tüm dosyaları sildi + düzeldi öyle açılan disclerindede böyle birşey yapabilirsin belki
Jason sana bir soruda benden. 😄
Neden yerel disk c veya d ye girmek isterken bu menü karşıma geliyor.Trojen temizledim böyle kaldı. :S
- Resim Silinmiş.
Sağ tıklayıp araştır demeyi dene. Ya da internet explorer ile aç . Aynı şey zaten.
arkadaşım o sorunu düzeltmek istiyorsan clean autoruns denen programı yükle d(artık hangi sürücünde sorun varsa? nin içinde aç.oraya kur sorun kalmaz.d nin içine girmek içinde yukarıdaki araç çubuğunu kllan 😉 kolay gelsin
arkadaşım bu konuyu kapatalı 2-3 hafta olyor 😄 yinede verdiğin bilgi için sağol. Bundan sonra bu konuda sorunu olan olursa buraya yöneltirim. teşekkür
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap