Silkroad manager programını yapmışsın çok saol yalnız ben multi açamadım client ismini değiştiriyorum ama isim yine ayni bir tane daha açılmıyor yardim edersen sevinirim 😉
Jasonwalker bakarmısın lütfen
· 8 Yanıt · 895 görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
File AutotDll.DLL diye hata veriyor isim değiştire tıkladıgımda ve değişmiyor
J
Jason Walker
⭐ 19y
eğer sadece exe dosyasını masaüstüne falan çıkardıysan bu hatayı alırsın. Exe'yi nedeye kopyalarsan AutotDll.DLL bunuda kopyalamak zorundasın 😊
exe derken? auto manageri masa üstüne çıkardım rardan onun yanınamı koyayım auto dll yide yaninami koyayim?
eğer sadece exe dosyasını masaüstüne falan çıkardıysan bu hatayı alırsın. Exe'yi nedeye kopyalarsan AutotDll.DLL bunuda kopyalamak zorundasın :)
exe derken? auto manageri masa üstüne çıkardım rardan onun yanınamı koyayım auto dll yide yaninami koyayim?
J
Jason Walker
⭐ 19y
evet ikisi yanyana olsun.
ikisi ztn yanyana program açık bir char botta arkadaşın charıda elle kasmak istiyorum ne yapcam isim değiştirin yanina isim yazıyorum isim değiştire tıklıyorum sonra ?
J
Jason Walker
⭐ 19y
ikisi ztn yanyana program açık bir char botta arkadaşın charıda elle kasmak istiyorum ne yapcam isim değiştirin yanina isim yazıyorum isim değiştire tıklıyorum sonra ?
isim değişecektir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap