[flash=425,350]http://www.youtube.com/watch/v/BdRwjPdoYnY[/flash]
japon tetris oynarsa
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
hhahah
süper ya Very Happy
süper ya Very Happy
Mükenmel ya paylaşımın için sağol
bayıldım gerçekten teşekkürler talha ahahahaa adamlar biliyor yahu bu işi videodan izlenimlerim.
adam devamlı yoss diyor bu evet demek herhalde Laughing Razz
bu oyunda ki fon müziğini istiyorum bir iki video da kullanacağım çok şirin eskiler aklıma geliyor hep
adını bilen varmı bu müziğin youtube da video nun altına comment mı düşsek acep Twisted Evil
ypp de braw mı ne vardı batuya koca adada mis flip mi ne derdiler insta yapabilen kişilere verilen lakaptı batu ile o o oyunu bir kere oynamanızı isterim ahaha aklınız gider hoş batuya sormak lazım nette o ypp harici başka bir yerde varmı Rolling Eyes
adam devamlı yoss diyor bu evet demek herhalde Laughing Razz
bu oyunda ki fon müziğini istiyorum bir iki video da kullanacağım çok şirin eskiler aklıma geliyor hep
adını bilen varmı bu müziğin youtube da video nun altına comment mı düşsek acep Twisted Evil
ypp de braw mı ne vardı batuya koca adada mis flip mi ne derdiler insta yapabilen kişilere verilen lakaptı batu ile o o oyunu bir kere oynamanızı isterim ahaha aklınız gider hoş batuya sormak lazım nette o ypp harici başka bir yerde varmı Rolling Eyes
manyaklar:D Mr. Green
Süper ya Very Happy Cubuk düşüyo yere orda gülme krizine girdim hala gülüyorum Mr. Green Mr. Green Mr. Green
mükemmler bişe yaa saol
T
The_DifferenT
⭐ 19y
heheh uzun çubuk geliyo araya girmeyip takılıyo ya orası süper olmuş
ayrıca japon tetris yazın oyutubeye bunun insanlarla oynana versiyonunu yapmışlar süper koparsınız
ayrıca japon tetris yazın oyutubeye bunun insanlarla oynana versiyonunu yapmışlar süper koparsınız
ahahaha süpermiş Mr. Green
süper ya Laughing Laughing
Sonuncusu düz çubuk kalın geliyo ya o süper uuhaehau Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Süpermiş...
talha 2. paylaşımı yaptın hayırlı uğurlu olsun mucX mucX
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap