Icerige atla
Extraloob

Japon Kopya Cekme Sanatı *

· 21 Yanıt · 9.7K görüntüleme
21 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben bir kitabın önemli bölümlrini kasete kayıt edip walkmani cebe
koyup kulaklıktan kaseti dinleyip (mevsim kış) asrın kopyasını çekmiştim ünivde Twisted Evil Mr. Green
K
kralsem856 ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y
Japon deilmi bunlar işte... Laughing Kalem yöntemini beğendim ama sayısal öğrencının kopyayla ısı olmaz canım Surprised Rolling Eyes Mr. Green Okan abi kaset yöntemide fena deil he psiko olmak lazım onun ıcın :?!!! Twisted Evil Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
adamlar zati 3 soru soruyorlar 2 tane sayısal ki bir tanesini yapmak imkansız gibi diğeri de averaj sorusu tanım soruluyor ehh bari 1 sayısal 1 tanım ile işi kurtaralım diyoruz bizde hemen tanımları kayıda alıyorduk Twisted Evil Mr. Green

ama en güzel kopya yöntemi her sınava girerken avcı yeleği giyeceksin her cebini önemli formuller ve tanımlarla dolduracaksın kağıt katlama sanatını ve kağıdı çevirme sanatını da biliyorsan alayına dolarsın Twisted Evil Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y
Avcı yeleğimi Shocked Mr. Green
4
4Ever2Gether OP ⭐ 19y
Bu alayına dolama sanatını ogrenmem gerekıyo yoksa ALgoritma Ve 2. Dönem Mat 2 den gecemıcem 😊 Twisted Evil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Avcı yeleğimi Shocked Mr. Green

J
okan abi bana özel ders versene (kopya çekme sanatı) Mr. Green Twisted Evil
4
4Ever2Gether OP ⭐ 19y
Beyler Bi topic acsakmı acaba Herkes okudugu liseyi Yada Üniversiteyi yazsın belkı Aynı yerler cıkar Very Happy yada Okan sen bı Konu acsan daha etkili olur ..
D
Dampyre ⭐ 19y
japonlar ya Mr. Green
S
SonSAHNE ⭐ 19y
tel. de mesaj bölümüne yazıyorum. hoca görmes. görsede hocam saate bakıodum Very Happy
S
Sparky ⭐ 19y
cok begendim denemesem icimde kalır Very Happy Very Happy Very Happy
O
os1 ⭐ 19y
haha güzelmiş bizdemi yapsak ne ?
S
suppergazi ⭐ 19y
eski yöntemlerin suyu mu çıktı sol elinle anlını kaşırken gözlerini yanındakinin kağıdında fıldır fıldır gezdir çakmıyolar
P
Presence ⭐ 19y
ohanes demek istiom adamlar teknolojidede okuldada yeni buluşlara imza atıolar helal olsun diom keske bizim hocalarda böle ayran içmemize izin verselerde bizde aynısı yapabilsek Very Happy
4
4Ever2Gether OP ⭐ 19y
İşin Püf Noktası .. Güzel Ve Çalışkan sınıf arkadaşı Edinmek 😊 Gerisi Copy * Paste Öle Ugraşana Kadar Twisted Evil Mr. Green
H
HosenberG ⭐ 19y
kalem taktigini sözel bi derste denemezsem icimde kalır Very Happy
J
JimCarrey ⭐ 19y
en iyi yöntem 5 cm 5 cm kağıda arkalı önlü yazmak sonra sınav kağıdının altına koymak Twisted Evil az 4 5 ler almadım öle Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
Cebinizde kopya falan bulunursa benim başımı yakmak için biri koymuş bu bir komplo diye ısrar edin yalvarın yakarın. Twisted Evil Bi kere kurtulmuştum küçükken.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: