Icerige atla
Extraloob

Japanese Silkroad Goruntuler

· 19 Yanıt · 4.2K görüntüleme
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Merhaba arkadaşlar,Japonya silkroadına şu saatten itibaren başlamış bulunmaktayım. ...Nasıl ip banı aştın nasıl üyelik aldın sorularına cevap vermiyeceğim kimse yanlış anlamasın.Şuan için belli değil banlanırmıyım banlanmazmıyım diye. 1 ay deneyeceğim ondan sonra japonya silkroada nasıl girdiğim ile ilgili konu açarım 🍺

Başlarken 7 günlük ticket veriyor.

Baska bir görüntü,gördüğünüz dresste hiç blue yok 😎

Kota düşmanı diyebilirim Dakikada 0,60 yiyor .internet sınırlı günde 2-3 saat takılırım heralde suanlık için,merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.Nasıl girdiğim hariç 😁
19 Yanıt
L
Lrd ⭐ 17y
iSRO FTW 😜

zaten yazılardan falan birşey anlaşılmıyor 😜
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Evet,Bilgisayari japonca yaptim japonca merhaba yazmaya calisiyorum 2 saattir yazamadim gitti koreceden cok cok farkli bu japonca..Bir de kotu tarafi far 70 lvle kadar auto potion yok 😄
Galliport
Galliport ⭐ 16y
exp rate nasıl?
L
Lrd ⭐ 17y
Evet,Bilgisayari japonca yaptim japonca merhaba yazmaya calisiyorum 2 saattir yazamadim gitti koreceden cok cok farkli bu japonca..Bir de kotu tarafi far 70 lvle kadar auto potion yok :D

oha.70e kasanlar king o zaman 😜
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
isro ya laf ediyoruz o kadar ama bence en iyisi isro hem dilinden anlıyoruz hem botu vs daha avantajlı
R
RunFiles OP ⭐ 15y
exp rate nasıl?

1x Kardesim,her 10 lvde bir 3 tane %100 ticket,5 lvde 20 tane %100 speed scrool,1-42 sos weaponlar bedava.
R
RunFiles OP ⭐ 15y
isro ya laf ediyoruz o kadar ama bence en iyisi isro hem dilinden anlıyoruz hem botu vs daha avantajlı

Evet oyle ama,bazen degisik fanteziler ariyor insan 😁
E
extrem ⭐ 19y
exp rate nasıl?

1x Kardesim,her 10 lvde bir 3 tane %100 ticket,5 lvde 20 tane %100 speed scrool,1-42 sos weaponlar bedava.

ezikler full sos ne güzeldir ora 😁
K
Kivi ⭐ 16y
stall a da 1 b den fazla koyuluyo keşke isro yada gelse bu sistem dolandırcılık olayları azalır en azından :/
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
stall a da 1 b den fazla koyuluyo keşke isro yada gelse bu sistem dolandırcılık olayları azalır en azından :/

aynen
C
ColdHeart ⭐ 17y
güzelmiş hehe bu japon sroda joymaxa mı ait private mi ? bu arada tebrikler 😊
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Evet kardesim joymaxa ait ksronun aynisi sadece tum ulkelerin ip leri banli .Birde sana bazi sorular soracagim iznin olursa ozel mesajdan.
C
ColdHeart ⭐ 17y
cevapladım kardeşim 😊
L
Lrd ⭐ 17y

aynen öyle. bi item alıcaz 2 saat satan adamın güvenilirliğini tartışıyoruz 😜
T
TheCunninG ⭐ 19y
english patch olsa güzel olablr 😄
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Sınırlı olursa internetin pek oynayamazsın 10 saatte 200 megabayt kota gidiyor 😄
W
WaTCHMaN ⭐ 19y

şu anda en büyük eksiklik bu bence anlamıyorum bu kadar oyunu yapan neden böyle yapılması kolay ve çok ihtiyaç duyulan bi eksiği gidermemekte hala ısrarcılar :S
N
Niobe ⭐ 17y
10 lvde bir ticket sistemi felan o avantajlar isroda yok ne yazıkki..
İSRO yu para basma makinesi olarak görüyo Joymax.. En pahalı silk isroda..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: