Arkadaslar Janisary_Tr 2 hafta once hacklenmiştir Eger Kufur Olayı Olmussa Charı Hackleyen Serefsiz Etmiştir.
Janisary_Tr Hacklenmiştir..
· 26 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Seni tanırım, kimseye karşı bir kötülüğün olmamıştır gelip de senin charı hacklemeleri üzücü... Neyse sağlık olsun. Crying or Very sad
_AmyLee_ Wink
_AmyLee_ Wink
way pezolar kim hecklemiş yaw walla ii birisindir tanırım walla çok yazık olmuş geçmiş olsun
oyunda acık gorurseniz yoklarsanız sevnirim
yeni serverda baslıyacam bizim tayfayıda oraya geçirmeye calısıyom
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
geçmiş olsun canım.üzüldüm gerçekten iyi bir arkadaşsın.bu hackleme olayları çoğaldı herculeste.keşke kalsaydın serverda ama sen daha iyi bilirsin.umarım senin için ilk ve son olur bu olay Sad
senin car bow mu we 78 lwl mi??
Geçmiş Olsun Paşam
senin car bow mu we 78 lwl mi??
evet bow 78 lvl
Arkadaslar charı hackleyeni buldum merak edenlere o.m dan gonderebilirim
arkadaslar o kısı benle 1 haftadır benle konusuyo acaba o kısı mı hackledı konusmalarındada sureklı hayatım dıyor Very Happy
bana da bir site önerıyo dur ben oyna girimde onu iyi bir fırca atim hercules kralı H3RCUL_
beyler benden size dost tavisyesi aman gozunuzu seveyim charınıza sahip cıkın walla bide 80 lvl se 3 ay sabah aksam chara emek verdik noldu birisi hackledi walla evlat acısı gibi koyuyor dikkatli olun
öm e bak murat abi sana benim charın acountu gönderiyorum seni gerçek abim kadar sever sayar güvenirim sıkılırsan özlersen tayfayı girersin benim chara no problem splere dokunma yeter farmdeyim Mr. Green onada bir ders vermek lazım onunda zamanı gelicek Evil or Very Mad Crying or Very sad bekle öme bak
Sad
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
hackleyen kim senin charı muratım söle bilelim. bu arada ben BlackOrph
arkadaşlar bu charlar nasıl hackleniyo bildiğiniz yöntemleri yazsanızda bizde ona göre önlemlerimizi alsak çok iyi olur
K
kahpehayat
⭐ 19y
bn diorum bu char ndn hep küfür etmeye basladı meğersem hacklenmiş geçmiş olsun aga ve darkBORN guıldinde yazı tarzına ve konusmalarına vede küfürlere bakılırsa bu charı hackleyen Leth4L tekrar geçmiş olsun Confused
dogru tahmin..
K
kahpehayat
⭐ 19y
dogru tahmin..
adi insan Evil or Very Mad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap