Icerige atla
Extraloob

jangan yeni sahibi :) ForEverStars

· 12 Yanıt · 3.0K görüntüleme
S
suqua OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş. Uploaded with ImageShack.us" alt="" loading="lazy">

Yeni kurulan bi guild ve ilk savaşında jangan kalesini almıştır 🤤 ...Guildimize 90+ alımlar vardır (daha iyi bi oyun için iyi oyunculara ihtiyaç vardır 👍 ) _TuRKuNGuCu_ ayrıca tebrik ediyorum kaleyi 3 guilde karşı savundular...
12 Yanıt
M
MiCSeoN ⭐ 16y
eyw bro 35 kişiye karşılık 125 kişi dayanamazdık 😊
M
MiCSeoN ⭐ 16y
Hotan hala ParS'ta mı?

yok LangNegDuath aldı hotanı pars dewri bitti serverda 😆
M
MiCSeoN ⭐ 16y
Güzel ben NoWayOut ile Jangan'ı Destiny'e verdikten sonra alacaktım Hotanıda adı bende saklı bazıları için kale sevdası daha değerli geldi.Ben o çirkef serverdan kurtuldum çok şükür.O serverda oynanmaz çoğu beyinsiz..Oyunun ne demek olduğunu bilmiyorlar..
Birde şu sözüne dikkat ettim;
Demişsin ya biz 35 kişi idik saldıranlar 125 kişi idi..
Ninja'yı bilirsin en güçlü guild olarak biliniyordu.Onlarla beraber 7 guild daha geldi ki sende kesin saldıranlardan birisin NWO'yu yıkamadılar 30-40 kişi ile ellerine babayı verdik.Herşey taktik kuru kalabalık bi işe yaramaz.Ben taş çatlasın 40 a karşı 250 adamı devirmişim 125 kişi bunun yarısı eder. =)

ben nwo dağılmadan önce nwodaydım
S
suqua OP ⭐ 19y
tebrıkler basarılar

ewy bro 🤝
S
suqua OP ⭐ 19y
Güzel ben NoWayOut ile Jangan'ı Destiny'e verdikten sonra alacaktım Hotanıda adı bende saklı bazıları için kale sevdası daha değerli geldi.Ben o çirkef serverdan kurtuldum çok şükür.O serverda oynanmaz çoğu beyinsiz..Oyunun ne demek olduğunu bilmiyorlar..
Ninja'yı bilirsin en güçlü guild olarak biliniyordu.Onlarla beraber 7 guild daha geldi ki sende kesin saldıranlardan birisin NWO'yu yıkamadılar 30-40 kişi ile ellerine babayı verdik.Herşey taktik kuru kalabalık bi işe yaramaz.Ben taş çatlasın 40 a karşı 250 adamı devirmişim 125 kişi bunun yarısı eder. =)

aynen swyi bozdular ama genede ufakta olsa zevki çıkıyo sw'nin kötü oyuncu topluluğu azınlıkta olsada genede iyi oyuncularda var 🤝
G
Gracias ⭐ 16y

Bizde oradaydık... Sizinle birlikte kaleyi bizde koruduk. ;)
D
DragStar ⭐ 16y
Tebrikler .....
P
pink3434 ⭐ 18y
gzzz
S
suqua OP ⭐ 19y
gönülden tebrik edenleri gönülden tşk ederim 😁

AYRICA ( Destiny ve EvoProject ) TŞK EDERİM BİZLERLE BİRLİKTE KALE İÇİN SAVAŞTILAR SİLAH VE KADER DOSTLARIMIZ 🙏 nese: 💃
D
ooo tebbrikler biz gideli oyun deismis xD
C
cmrbrk77 ⭐ 16y
Tebrik ederim Hotani aldiniz ve gercekten hak ettiniz ve guzel bi savas oldu biz belki kaybettik ama eglenmeyi bildik;Sizde eglenebildiyseniz ne mutlu bize ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: