Icerige atla
Extraloob

Jangan Fortrest War Para Alımı

· 16 Yanıt · 29K görüntüleme
L
LifesGood OP ⭐ 18y
Jangan Fortrest War sahibi guildin masterıyım.Fakat ilk defa kale sahibi olduğum için parayı kaleden almak hakkında pek bi bilgim yok.Vergiyi geçen cumartesi %20 olarak ayarladım.Para birikiyor , ben bu parayı tam olarak hangi gün ve hangi saat(türkiye saati) aralıklarında alabilirim. İyi forumlar...
16 Yanıt
L
LifesGood OP ⭐ 18y
Up
H
HnTRue ⭐ 18y
Bilmiyorum ki Hiç Kaleyi Alan Bi Guildde Bulunmadım 😊
X
XipeHocter ⭐ 19y
Fortress Adminstrator Kısmından Alıyosunda NPC Adını Unuttum =) Oralara bak orda görürsün birikmiş parayı tıkla al saati her savaştan sonra alınıyor.
B
Braunx ⭐ 19y
bence kalede biriken parayi diğil 2 hafta sonra nasil savuncagını düşün bırak para biriksin orda 😄 kuleleri güçlendir heryere çit koy askerler yetiştir parayı elbet alırsın bunlar daha önemli 🍿
A
Absence ⭐ 19y
Bence Braunx i dinle onemli olan kaptırmamak
G
bence kalede biriken parayi diğil 2 hafta sonra nasil savuncagını düşün bırak para biriksin orda 😄 kuleleri güçlendir heryere çit koy askerler yetiştir parayı elbet alırsın bunlar daha önemli 🍿

Bu arkadaşı dikkate almanı oneririm Gaia açıldığından beri kale NWO da 🍺 🍿

nwo union master'ı mı ki :?
L
LifesGood OP ⭐ 18y
Önerileriniz için teşekkürler ama savaş sonunda yine alamadım parayı :S yardım lütfen =)
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Bu arkadaşı dikkate almanı oneririm Gaia açıldığından beri kale NWO da 🍺 🍿

NoWayOut master benim, lakin bizim aramızda güven sorunu olmadığı için şu anda sagopakajmer master yarın braunx öbür gün hilton olur sorun teşkil etmez 😎
T
NoWayOut master benim, lakin bizim aramızda güven sorunu olmadığı için şu anda sagopakajmer master yarın braunx öbür gün hilton olur sorun teşkil etmez 8)
Okan Abi Her Sözünde Bir Anlam Var Senin Türkçe Hocan Kim ? Valla Çok Merak Ediyorum. 😜
G
Gentleman ⭐ 18y
Kale icinde Tax ayarladigin NPC den aliyorsun, her cuma aksami olmasi lazim, sro time 00:00 dan sonra, yada iste cumartesi sabah gidip alirsin 😊
G
goktulumm ⭐ 19y
sn parayı şimdiden al beni dinle kale kaptırılınca alaman 😁 😁 😁
G

NoWayOut master benim, lakin bizim aramızda güven sorunu olmadığı için şu anda sagopakajmer master yarın braunx öbür gün hilton olur sorun teşkil etmez 8)

Yok öle değil sizin union masterını sordum.
K
Kai ⭐ 18y

Bencede.
L

katılıyorum sen kaleni koru paranı eninde sonunda alırsın 😄
G
gokhan882 ⭐ 18y
al parayı hacı alll alcaksın all alman lazım mukakiyetlen al al al al al almayan i.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: