evet arkadaşlar bugün eventin başlamasıyla benim thiefliğe başlama bir oldu mal ararken janganın belli bölgelerinde event canavarlarını cin ve köpeğin çok çıktığı gördüm ben en azında bi 12 tane cin kestim 7 tanede köpek
burda cinle iliglil birkaç resim var
-Resim Silinmiş.
yukardaki harita
-Resim Silinmiş.
bu ise cin resmi
-Resim Silinmiş.
buda başka bitane
bunlar gibi 15 tane
fakat köpek keserken resim çekemedim onda saat 20.00 gibi koyarım artık extraokk
NOT:Bunları keserken nedense hiç çorap çıkmadı ne şanssızım Mr. Green
Jangan event canavarları çıkış noktası (Pacific)
· 12 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
gereksiz gördüyseniz konuyu kilitliyebilirsiniz
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Çorab çıkmaması senin lwllerinden düşk olduu için olabilirmi kanımca Rolling Eyes Rolling Eyes
ya bende arkadşımdan aldım bu bilgiyi gittim kesmeye bşladım ewet bayada event mobu çıkıyor onun lwli benden yüksek ama ona 3-4 tane çıkmış bana hiç çıkmadı nedense Mr. Green
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
ben oyunu indirsem bana çorap çıkar balık sansı var bende popcorn extrabeer extrabeer hmm Mr. Green
güzel bilgiler acep lvl ile mi alakalı Rolling Eyes
Bide Burda Tabi YAVRU KPEK
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
benım rogue charım var 40 lvl cerberus beklerken event canavarlarının maskını yaptım baya bi ilerde güzel fiyatlara koyacam nihahah hmm
bende cininkini yapmayı düşünüyorum acaba nasıl olacak
bende cininkini yapmayı düşünüyorum acaba nasıl olacak
Eu charlarda yapılıyor (rogue). Wink
biliyorum 28 lwl rogue charım var
Event yaratıklarını daha çok çıkarmak için ne yapmak gerekir acep.Daha düşük lvllerin orda ezikleri kassak işe yararmı?Gerçi düşük lvl eventin içinden bişey çıkarmı onu da bilmiyom ama.Bi yolu bulunursa tam süper olur.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Arteon 80 Cap | New Jangan Job Cave & Job System | Drop & Box System | Lottery & PT From & Survival & Madness Event's| 15 Kasım'da Online Event Unique Pacific BizeAskLazim ==)=)=) [EviLLawYeR] killed Urichi From Tarim Basin.. Event jangan Pacific Jangan Fortress and Tai-Sui killed. Ceberus un çıkış noktası