Guitar Hero tarzı FooBrew yapımı browser oyunu. Browser oyunu dediğime bakmayın, gerçekten çok güzel olmuş.
Online oynamak mümkün. Arkadaşlarınızı listenize ekleyip sohbet edebiliyorsunuz sitede online iken.
Oyunda aynı GH'de olduğu gibi seviyeler var, seviye arttıkça tuş sayısı da artıyor. Guitar Hero ve ya Rockband Controller'ınızı oyunda kullanmak da ptions bölümünden tuşları ayarlamanız da mümkün kılınmış. Sitede şu anda mevcut pek çok şarkı bulunuyor, bunun ileri de artacağını düşünüyorum. Oyundaki seviyeniz arttıkca bu şarkıları da oynamanız mümkün oluyor. Kendi şarkılarınızı siteye upload etmeniz de çabası. Oyunda 48 tane achievement'da bulunmakta bu da oyunumuzu eğlenceli kılıyor. JamLegend'de bir de level atlama olayı var, ne kadar çok hatasız oynarsanız o kadar çabuk level atlıyorsunuz anlayacağınız.
Sonuç olarak Guitar Hero tarzı oyunları seviyorsanız ve bir de bilgisayarınızda oynamak istiyorsanız kaçırmayın derim.
Bu bölüm altından haberleşip, birlikte oynayabiliriz.
Oyuna: Jamlegend.com adresinden ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Oyundan resimler
Spoiler
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Oyun içi Profil Adresim : http://www.jamlegend.com/user/Addvvaannccee
Ek olarak My Library Kısmından kendi şarkılarını upload edebilir EoF programı ile kendi şarkılarınıza kendi notalarınızı yazıp jamlegende upload edebilirsiniz
Ben şuanda We Could Be The Same şarkısını yapmaya başladım inşallah tracker olurum da herkes çalma imkanı bulur şarkıyı