Icerige atla
Extraloob

izmitte bomba (gazi lise )

· 22 Yanıt · 2.6K görüntüleme
E
extrem OP ⭐ 19y
izmiti bilenler gazi lisesini ve cumhuriyet parkını bilirler ewet arkadaşlar gazi lisesinde bugün saat 12 sularında panik yaşandı ihbar vardı ve polisler etrafta geçişi sağlamıyordu direk binalardaki öğrenciler dışarı çıkarıldı ama paket fünye ile patlatıldığında içinden bomba çıkmadı daha 5 dk geçmeden ikinci ikbar geldi bu sefer okulun öteki binasının yanından ve sıra benim bulunduğum binadaydı bütün okul boşaldı ama bizim dinkültürü hocası dersi bırakmıyodu en sonunda çığlıklar gelince baktı ki herkez çıkmış bizim sınıfta çıktı ve ikinci ihbarın asılsız olmadığı içinde bomba oldğu tespit edildi KAHROLSUN PKK
22 Yanıt
B
Beijo ⭐ 19y
evet biliyorum bende Mimar Sinan'dayım Mr. Green
C
Crumby_ ⭐ 19y

izmiti bilenler gazi lisesini ve cumhuriyet parkını bilirler ewet arkadaşlar gazi lisesinde bugün saat 12 sularında panik yaşandı ihbar vardı ve polisler etrafta geçişi sağlamıyordu direk binalardaki öğrenciler dışarı çıkarıldı ama paket fünye ile patlatıldığında içinden bomba çıkmadı daha 5 dk geçmeden ikinci ikbar geldi bu sefer okulun öteki binasının yanından ve sıra benim bulunduğum binadaydı bütün okul boşaldı ama bizim dinkültürü hocası dersi bırakmıyodu en sonunda çığlıklar gelince baktı ki herkez çıkmış bizim sınıfta çıktı ve ikinci ihbarın asılsız olmadığı içinde bomba oldğu tespit edildi KAHROLSUN PKK

Son sölediine katılıorum KAHROLSUN PKK
E
extrem OP ⭐ 19y

evet biliyorum bende Mimar Sinan'dayım Mr. Green

bizim okul nedense hedef halinde bi gümm sesi duyarsan fatiha oku benim için :?!!!
E
extrem OP ⭐ 19y

saol kanki akşam anahaberde göstercekler beni ve arkadaşları çekti kamera yarında kesin özgür kocaeli gazetesi manşetiyiz Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok geçmiş olsun diyorum gerçekten tüyler ürpertici ileride çocuklarımız okula gidecek bu durumlarla bizlerde bir ebeveyn olarak neler hissedeceğiz hiç düşünemiyorum Shocked Confused

lanet olsun şu biribirini yok etmeyi düşünen zihniyete Idea
C
Crumby_ ⭐ 19y

saol kanki akşam anahaberde göstercekler beni ve arkadaşları çekti kamera yarında kesin özgür kocaeli gazetesi manşetiyiz Very Happy

Very Happy hmm bütün izmit tanıo saten seni (anldın sn onu)
E
extrem OP ⭐ 19y

çok geçmiş olsun diyorum gerçekten tüyler ürpertici ileride çocuklarımız okula gidecek bu durumlarla bizlerde bir ebeveyn olarak neler hissedeceğiz hiç düşünemiyorum Shocked Confused

lanet olsun şu biribirini yok etmeyi düşünen zihniyete Idea

saol hacım bu olay bana şunu öretti hiçbir an yaşıcağımızın garantisi yok Exclamation
E
extrem OP ⭐ 19y

Very Happy hmm bütün izmit tanıo saten seni (anldın sn onu)
kanki harbi çok kötü duygu kapanda hissediyon kendini okulun iki yanından heran bişey uçcak sanıyon
B
Beijo ⭐ 19y
bizim okulun önü çevik kuvvet doluydu...
T
KAHROLSUN PKK AND FUCK OF PKK
E
extrem OP ⭐ 19y

bizim okulun önü çevik kuvvet doluydu...

sizin okulun karşısı zaten karakol Very Happy ama bugün izmitte alarm vardı Exclamation
B
Beijo ⭐ 19y
karakolda okulun bahçesine 9 tane polis aracı felan gedi yaw Mr. Green
E
extrem OP ⭐ 19y

karakolda okulun bahçesine 9 tane polis aracı felan gedi yaw Mr. Green

kaçıncı sınıftasın Question
D
dR.NooB ⭐ 19y
Ah ulan bi tanesini yakalasak da bombayı kıcına soksak Evil or Very Mad :@@ ulan halen anlamıyorlar ne gerizaklı bir ögrüt bu pkk ulan 7 duven geldı bı cakıl tası alamadı bunlar kım ya ? :@@@@@
E
extrem OP ⭐ 19y

Ah ulan bi tanesini yakalasak da bombayı kıcına soksak Evil or Very Mad :@@ ulan halen anlamıyorlar ne gerizaklı bir ögrüt bu pkk ulan 7 duven geldı bı cakıl tası alamadı bunlar kım ya ? :@@@@@

haklısın hacım bu arada ırağa girersek amerikaylada temas sağlancak bunuda ekliyim dün açıklamalarda duydum en azından muhtemel
E
extrem OP ⭐ 19y
teröre lanet
J
Jigsaw ⭐ 19y
Geçmiş olsun kardeş üzüldüm o din hocası da ahuaha. Mr. Green
E
extrem OP ⭐ 19y

Geçmiş olsun kardeş üzüldüm o din hocası da ahuaha. Mr. Green

saol kardeşim
P
PsPasha ⭐ 19y