Icerige atla
Extraloob

İyimserlik kötümserlik bayrak ölçüleri

· 5 Replies · 2.2K views
B
berkhoas OP ⭐ 19y
1)22-18 bayrağın dier ölçüleri
2)iyimserlik ve kötümserlik hakkında atasözleri
lütfen yardım
5 Replies
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
başlığı daha güzel yazarsan herkes yardımcı olabilir Wink
B
berkhoas OP ⭐ 19y
değiştirdim
D
dR.NooB ⭐ 19y

İyimserlikle ilgili atasözleri.. mucX

* Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim. Goethe
* İyimser bir insan ayakkabıları çalınınca “ayaklarım var ya” diyebilen insandır. Sokrates
* İyimser kişi, yaranın üstünde artık kabuk, kötümser kişi ise kabuğun altında yine yara görür. Shakespeare
* İyimser, her felakette bir fırsat; kötümser de her fırsatta bir felaket görür. Anonim
* İyimserliğin en fazla varolduğu yer, akıl hastanesidir. Ernest Dimnet
* İyimser, dünyanın en güzel yerinde yaşadığına inanır. Kötümserse, iyimserin sözünün doğruluğundan korkar. Fletcher Christian
* Yarıya kadar dolu olan su testisi söz konusu olduğunda, iyimser, “Yarısı dolu”; kötümser ise “Yarısı boş” der. Bernard Shaw

* Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim. Goethe
* İyimser bir insan ayakkabıları çalınınca “ayaklarım var ya” diyebilen insandır. Sokrates
* İyimser kişi, yaranın üstünde artık kabuk, kötümser kişi ise kabuğun altında yine yara görür. Shakespeare
* İyimser, her felakette bir fırsat; kötümser de her fırsatta bir felaket görür. Anonim
* İyimserliğin en fazla varolduğu yer, akıl hastanesidir. Ernest Dimnet
* İyimser, dünyanın en güzel yerinde yaşadığına inanır. Kötümserse, iyimserin sözünün doğruluğundan korkar. Fletcher Christian
* Yarıya kadar dolu olan su testisi söz konusu olduğunda, iyimser, “Yarısı dolu”; kötümser ise “Yarısı boş” der. Bernard Shaw

*İyimser İnsan Bahar Mevsimine Benzer. Susan J. Bissonette

B
berkhoas OP ⭐ 19y
çok saol bayrağı artık boş verelim yarına ben yaparım

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: