Icerige atla
Extraloob

İyi GÜNLER hepinize

· 10 Yanıt · 994 görüntüleme
T
T4LHA_ OP ⭐ 18y
Arkadşlar ÖnceLikle HepinZe Selam Sitedeki Yetkili ArkadşalardaN Birisi Msn adresini verebilrmi Yetkili KişiLeRe Soracaklarım Var Bİ yardımcı OLrsanız Sevinirim
10 Yanıt
L
Leet1 ⭐ 19y
Sormak istediklerine PM atabilirsin.
T
T4LHA_ OP ⭐ 18y
Ozmn Sana Özel Mesaj ATACAM hepsine Cevap Wer Mümkünse;)
B
Konu altından sorarsan daha çabuk yanıt bulursun.
T
T4LHA_ OP ⭐ 18y
Haklısın Arkadaşlar Öncelikle Kendimi Tanıtayım size Adım: Vahap Soyadım ÖZKAN Yaş: 17 İzmit/Kocaeli De oturuyorum Extraloob topraklarındanım Sorunum Şu normalde Sitelerde Bi konu açtığında Bİ "A" işareti vardır ona basarlar mesela Dowload Olarak bi linki koydunda yani Link yerine Dowlaod Yazısı yazacak O dowload Yazısına basınca o linki açacak bu sitede O "A" işarti yok 2. si AwatarImı Koyacam ProfiLden Avatar Bölümüne Geliyorum Orada Resmi Koymam İçin gEREKli Olan browse Yazısı YOk yani normalde browse yazısına basınca resim seçiyoruz oradan koyuuyorz. 3. signaturumu koycam gene o "A" harfi yok

Bu arada bu sitede Mod olabilmek için gerekli olan şeyler neler ? biiriisi anlata bilrmi _???
A
Aleral ⭐ 18y
A harfi yerine url kodları var mesela
Tıkla
Bunu kendine göre değiştirebilirsin:
Tıkla

Avatar koymak için önce bir siteye upload etmelisin mesela imageshack.us sonra linki kontrol panelinden avatar bölümüne koyabilirsin

Şu imza işini anlamadım imza resmini görünmesi için kodları arasına imageshack ten resmi upload ettikten sonra direct linki koyacaksın

Moderatör olmak için ana sayfanın en altında başvuru formu var doldur gönder
T
T4LHA_ OP ⭐ 18y
tAMAM gayet Güsel açıkladınız Teşekkür ederim iyi günler
T
T4LHA_ OP ⭐ 18y
Resmi Koydum bide bu imza İşini Halletimmi Çok iyi olucak
J
Halletmişsin sanırım imza işinide. ^^
T
T4LHA_ OP ⭐ 18y
Evet 😄