Icerige atla
Extraloob

ıvy killed ^^

· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme
12 Yanıt
S
5 damage verion çok az damage veriyorsun ivy ye.. yazık sil o çarı.
S
SilenTT ⭐ 19y
tebrikler bide ordaki 5 damage ne oluyo bende anlamadım 😄 köpek daha fazla vurur biri daha mı var orda?
_
İvy nin arkasındakinin 10 15 lv köpeği 5 dmg vuran.O charın 5 dmg vuracağına inananlar silsin charlarını.Hatta yaksınlar pc lerini xD
1stStep2Die
1stStep2Die OP ⭐ 19y
kac kişi var görmüyonuz mu 😊 car silmek öle kolay mı ben o carı kascam die :d 25 k vuruyom ıvye daha ne olsun
U
Uykucu ⭐ 19y
Tebrikler.
1stStep2Die
1stStep2Die OP ⭐ 19y
saol 🎅
A
axemaxe ⭐ 18y
cok güzel olmus eline sağlık
A
axemaxe ⭐ 18y
cok güzel olmus eline sağlık
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
tbrklerde 5 dmg vurmuyor arkadakıler kopegıne 5 vuruyor + sıl charı dıyen arkadasa soyluyorum senın o kadar level charın oldumu? ukelalık bu ınsanların charlarıyla dalga gecılmez gorende sun setlı elınde sun olan serverın kralı bır charı var sanar her yenıldıgın adam charı sıldırseydı serverda 1 char kalırdı oda en guclusu oyle seymı olur hem yanlıs goruorsun hemde sıl o char ı 😞 :S
_
__enes__ ⭐ 18y
tbrklerde 5 dmg vurmuyor arkadakıler kopegıne 5 vuruyor + sıl charı dıyen arkadasa soyluyorum senın o kadar level charın oldumu? ukelalık bu ınsanların charlarıyla dalga gecılmez gorende sun setlı elınde sun olan serverın kralı bır charı var sanar her yenıldıgın adam charı sıldırseydı serverda 1 char kalırdı oda en guclusu oyle seymı olur hem yanlıs goruorsun hemde sıl o char ı 😞 :S

katılıyorum ^^
X
XipeHocter ⭐ 19y
5 damage verion çok az damage veriyorsun ivy ye.. yazık sil o çarı.

Adamım 59 Bir Nuker'ın 5 Damage Vurucağına İnanıyormusun 😄

Hadi Ben Balık Tutmaya Gidiyorum Cnm Sazan Çekti 😄

😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: